4 Aylık Erkek Kedi Çiftleşme Hareketleri

Evde4canavar
Evde4canavar

2000 Puan

4 aylık 3 yavru kedimiz var biri erkek son bir kaç gündür erkek kedi dişilerin üzerine çıkmaya ve çiftleşme hareketleri yapmaya çalışıyor normal şartlarda bildiğim kadarıyla 6 aylık iken kızgınlık başlamıyor mu bu daha 4 ayı yeni doldu çor erken değil mi normal mi bu kısırlaştırma yapılabilir mi 6 ayı dolmadan yardımlarınızı bekliyorum

9 CEVAP

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

pipisini çıkarıyor mu

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Beyza öyle de sorma ama OWJDJEJWMWMMDD terbiyesiz tavuk(!)

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Oyun amaçlı olabilir, başka belirtiler var mı?

İnternette araştırın, bazı kedi sahipleri 4,5 - 5 aylıkken yani kızgınlığı henüz hiç başlamadan kıdırlaştırıyorlarmış. Ben de erken istiyorum. Sizinkinde de dürtüler başlamış sanırım ama hakikaten çok erken geldi bana da, oyun amaçlı yapıyor olmasın?

Kıdır ne yaa :)) Kısır*

Evde4canavar
Evde4canavar

2000

Vallahi 2 defa yakaladım hiç oyun amaçlı gibi durmuyordu :) ama herhangibir belirtiye rastlamadık daha yanı koku bırakma VS.

FridaDora
FridaDora

4279

Kediniz ne durumda? Benim erkek 4 ayı biten bir yavrum var o da bir haftadır ara ara ayısına titriyor. Ne yapmak gerekir?

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Eğer dişiler kizginliga girmediyse hamile kalmaz. Bi 2 ay daha beklrin derim kisirlastirmak için en azından. Eğer bağırma, işeme vs yaomiyorsa. Sadece içgüdüsel de yapıyor olabilir.

Evde4canavar
Evde4canavar

2000

Veterinerimize danışdık muayene etti ve olgunlaştığını yapılacağını söyledi bizde yaptırdık 5 aylık ken oldu şuana kadar hiç bir sorun yaşamadık sizde veterinerineze danışın ve yeterli olgunluğa geldiyse yaptırın bence

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 407 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR