Tuvaleti Nereye Atıyosunuz?

shivaila
shivaila

413 Puan

Merhaba biraz garip bir soru olabilir ama merak ettiğimden soracağım. Kedilerinizin tuvaletini aldığınızda nereye atıyorsunuz?


Ben buzdolabı poşetine alınca sıkı sıkı bağlıyorum ve bina içindeki dış kapımızın poşet geçirilmiş çöp kutusuna atıyorum. Akşamları komple atıyorum ama, her seferinde kapağı açtığımda inanılmaz koku oluyor. Yıkıyorum arada kovayı zar zor çıkıyor, bir de bina içi olduğu için koku yayılımından korkuyorum. Acaba çift poşet mi kullansam ne yapsam bilemedim. Poşete bağlasam bile kokuyor yani. Gün içi çözüm için ne önerirsiniz?

11 CEVAP

Seliniz
Seliniz

877

Poşete koyup iki defa bağlıyorum yanii bağladıktan sonra artan kısmı da doluyorum hiç hava alış çıkışı olmuyo kokuda minimuma iniyo böylece sonrada kapının önüne koyuyorum günde bi defa apartman görevlisi alıyo zaten sorun yaşamıyoruz

shivaila
shivaila

413

arest1234; apartmanda sadece ben yaşamıyorum, komşular rahatsız olmasın diye danışıyorum. herkes hayvansever değil. özellikle bina içi diye belirttim anlaşılır diye. çiş kakayı dert eden hayvan sahiplenmez zaten

sforselin
sforselin

119776

Bu kadar koku problemi yaşamıyoruz biz. Dümdüz buzdolabı poşetinde biriktiriyoruz. Evin çöpü atılırken onu da atıyoruz ekstra bi şey yapmadan. Yediklerinden kaynaklanıyor olabilir mi koku. Kendi mamaları ve benim hazırladığım mamalar haricinde bi şey yemiyor bizimki.

uveysuveys
uveysuveys

1263

Merhabalar bende aynı şekilde çöp poşetine koyuyorum onu da odamın balkonunda bir çöp kutusunun içine koyuyorum aynı şekilde koku olmaması için serin bir yerde saklamaya gayret ediyorum koku fazla yayılmasın diye, çift poşet de ayrıca mantıklı geldi şuan.

Seliniz
Seliniz

877

Ama koku hiç olmasın diyosanız pellet kullanın bence lavaboya atılabiliyo o

Gelyahron
Gelyahron

118178

Çöpü attığınız kovanın dibine aktif karbon dökün 2 cm kalınlık olsun. Kokuyu kesecektir

arest1234
arest1234

1466

arkadaslar kediniz varsa. çisinden kokusundan rahatsiz olmayin..baska alternatifleri yok cunki kapi acilinca bahceye cikip çiş etsin..

Catfhs
Catfhs

1848

Buzdolabı poşetine koyup çöp kutusuna atıyoruz çok rahatsızlık düşünüyorsanız sokaklardaki konteynıra atabilirsiniz.

Ayselgns
Ayselgns

113116

Sabah ve akşam buzdolabı poşetine koyup çöp odasındaki çöpe atıyorum. Ki sitede çok fazla evcil hayvan var. Günde en az 2 kez çöp kutuları yenileniyor. Sorun yaşamıyoruz. Ama site dışında da yaşamış olsam sokaktaki çöpe inerdim. Bekletmezdim.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Kedi atığı için ayrı bir çöp kutum var, kullanmadığımız tuvalette duruyor. Çöp atılırken onu da alıp atıyorum. Evin normal çöpüne atılmaz kedinin tuvaleti her kapak açıldığında koku yayılır.

dilaradd
dilaradd

668

Her zaman poşetlere koyuyorum akşamları da çöp konteyner ına atıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 545 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR