Aşıdan Sonra Mama Kusma Ve Mama Vermek

betultekin02
betultekin02

6609 Puan

Aşıdan sonra mama yiyip kustu ve mamaları genelde bütün bütün kusmuş. :( Nasıl o şekilde yutmuş olabilir anlamadım kustuktan sonra çok az süre geçti şimdi yine mama yiyor. Aşıdan sonra mama verilmeli mi? Veterinerim bir şey demediği için gelir gelmez mamasını koydum. Onun için mi kustu yoksa aşının normal bir yan etkisi mi?

5 CEVAP

betultekin02
betultekin02

6609

Yapılan aşı karma aşı 3,5 aylık kedim

betultekin02
betultekin02

6609

Yapılan aşı karma aşı 3,5 aylık kedim

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Karma aşıdan sonra halsizlik, ateş, kusma, iştahsızlık görülebilir.

Blychee
Blychee

1453

Eğer ishal de gözlemlerseniz direk veterinere götürün, bir iki sefer kusması sorun olmaz ama çok kusarsa sıkıntı, daha geçen hafta yavrulardan birini bu yüzden kaybettik. Veteriner gozleminden geçtiği halde iyiye gitmedi o yüzden geç kalmamak gerekiyor

sforselin
sforselin

119776

Ben de sahiplendikten sonra ilk veterinere gittiğimizde yaşamıştım bunu. İlk karma aşısı ve iç parazit tekrarı yapılmıştı. Eve geldiğimizde koşusturup oynadı. Hekimin verdiği çubuk ödül mamasını buldu, yedi. Mamasından da deli gibi yedi sonra da yattı, uyudu. Biraz sonra kusmaya başladı. Ödül mamasını bütün halde yutmuş hatta. O günden beri veterinerden sonra mamasını kaldırıyorum. Bi daha yaşamadık kusma durumunu. Asırı yemekten de olabilir yani. Küçücük mideleri.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 310 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR