Kedim Tuvalet Fırçasını Yaladı

sugr
sugr

299 Puan

Kedim tuvalete giriyor bunu nasıl engelleyebilirim? Ayrıca tuvalet fırçasına yüzünü müzünü patilerini sürdü sizce yıkamalı mıyım?

6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

İşte dikkat edeceksiniz girmemesine kapıyı açıp hemen aradan girip kapatın fazla açmayın o zaman, fırçayı da değiştirin her yeri kapalı olan bir modelle. Kediler yapma etmeden anlamaz pek siz dikkat edeceksiniz mecbur.

FridaDora
FridaDora

4279

Yıkayın kediyi o fırçadaki mikrobun haddi hesabı yok çok zararlı bir de eve taşıyacak oraya buraya bulaşacak. Evde Dokunduğu tüm tekstilleri ve yüzeyleri sirkeli su ile silin. Allah korusun bir sürü hastalığa davetiye.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Tuvalet fırçası neden açıkta duruyor ki. Tuvalete girmesini ancak kapıyı kapalı tutarak engelleyebilirsiniz. Alafranga tuvaletse klozetin kapağı kapalı durur, fırça da düzgün kutulu bir fırça olursa sıkıntı olmaz girebilir, alaturka tuvalete asla girmesin zaten alaturka tuvaletin kapısı da kapalı durur yani.

QueenMete
QueenMete

2681

Bir iki kez içeri girmeye yeltendiğinde işaret parmağınızla ve göz teması kurarak girmemesi gerektiğini söyleyebilirsiniz, hatta işaret parmağınızla burnuna dokunabilirsiniz yine göz teması ile. Benim kedim girmeyi bıraktı kapının önünde bekliyor...

sugr
sugr

299

Kapı kapalı zaten ama kapıyı açtığımız zaman giriyor ve tuvalet fırçası önü açık arkası kapalı olan bir model direkt girdi kokladı falan oyuncakla zor çıkardım çıkmak istemiyor

sugr
sugr

299

Teşekkürler kedimi bugün sirkeli sulu bi bezle(veterinerimin önerisiyle) sildim yarın yıkayacağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 724 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR