Kedim Sürekli Isırıyor

bkartal1903
bkartal1903

197 Puan

Herkese merhaba yaklaşık 4 aylık Bi kedim var sürekli ısırıp saldırıyor elime bacaklarıma artık evde rahat hareket edemiyorum sürekli ısıracak hissiyle. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Bazen elimi çiğner gibi ısırıyor asla bırakmıyor ve kanatıyor bazen de bacaklarıma saldırıp kanatıyor. Bi çözüm önerisi olan var mı? Artık ne yapacağımı şaşırdım.

6 CEVAP

Kaneki_KEN
Kaneki_KEN

748

Kediniz daha küçük ve büyük ihtimalle sizinle oyun oynamaya çalışıyor, büyüyene kadar oyunun dozunu kaçırdıkları için canınızı yakıyorlar ısırırken. Enerjisini atması için onunla oyun oynayıp yorarsanız bu yardımcı olabilir. Ama nasıl oyunlar oynadığınız da önemli, eğer onu daha da hırçınlaştıracak oyunlar oynarsanız, elinizi sallayıp ısırması gibi, büyüyünce de buna devam edebilir. Onun yerine küçük top gibi şeylerle oynayabilirsiniz. Sizin şimdiki ona karşı davranışlarınız büyüdüğünde oturacak karakteri için çok önemli çünkü.

QueenMete
QueenMete

2681

Onun enerjisini tüketebilecek oyunlar üretebilirsiniz saklambaç gibi... ya da kemirme oyuncakları var onların üzerine kedi nanesi dökerek kemirecek bir seçenek sunabilirsiniz. Ayrıca kaçmadan ama bunu yapmasını istemediğinizi işaret parmağınızla belirterek hatta burnuna dokunarak ve kesinlikle göz teması kurduktan sonra istemediğinizi belirtin yapmıyorlar.

bkartal1903
bkartal1903

197

Teşekkür ederim cevaplarınız için elimle oynamıyorum asla tüylü oyuncakları var ipleri var onlarla oynuyorum ama sağı solu cidden belli olmuyor hayır dediğimde işaret parmağımı gösterdiğimde vücudu yan çevirip bu sefer elime saldırıyor o fayda etmiyor ben odayı terk edip onu yalnız bırakıyorum Bi süre tek çözümü şu an bu sanırım ve bol oyun dediğiniz gibi.

ekin141
ekin141

979

Odayı terk edebilirsiniz,onu umursamaz gibi davranabilirsiniz ve kararlı bir sesle hayır diyebilirsiniz benim kedim de 2 aylık oyun oynamak için yapıyor bu yöntemlerden birini kullanıyorum

ekin141
ekin141

979

eğer tıslama gibi hareketler yapıyorsa sinirlenmiş demektir bundan dolayı ıssırır sizi

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Aynısı başımdaydı atlattık. Ondan korkmayın. Korkup kaçınca Patronun Kendisi olduğunu sanıyorlar. Ben gözlerinin içine bakıp hep aynı ses tonuyla yapma dedim ve artık tamamen bıraktı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 337 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR