Bigcat Çam Peleti Yorum

Gkocg
Gkocg

12376 Puan

Önceden natural bastetle başarısız bir girişimimiz olmuştu, şimdi bir cesaret bigcat ile pelet denedik. Peleti baya döküp üstüne 5-6 lt hiç pelet görünmeyecek şekilde bentonit döktük. Biraz nazlandı huylandı ama girdi, kendi kendine karıştırdı. 1 hafta giderek azalttık bentoniti, eleyerek uzaklaştırdım. 8.gün tamamen pelet koydum, başta girmedi. 1 yemek kaşığı kadar çok az bentonit serptim, kokuyu alınca girdi. Bir daha da gerek duymadık. Gelelim yorumlara;


1-Koku hiç yok valla, temizlerken dahi. Şu an sadece peletle 2.haftamız. Ahşap kokusu hariç sıfır koku.
2-Dağılmasından korkuyordum. Bentonitten daha az dağıtıyor. Kumun olduğu yerde sadece paspasında oluyor, bazen tek tük 1 metre ötesinde. Hemen elimle alıp atıyorum. Gerçekten çok rahat.
3-Dibe yapışmadığı sürece topaklanma çok iyi. Baya da yüksek koydum ama bazen dibe yapışıyor, bizim kız çok kazıyor galiba. Dibe yapışırsa alınca parçalanıyor. Yapışmadığında tek parça çıkıyor valla çok iyi.


Sorularınızı alabilirim. Ben de bir soru sorayım. Sizce nobel cat ya da natural bastet denesem mi? Bu dibe yapışma bu markalarda da olur mu sizce?

4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Benim kedi de kakasını yapacağı zaman çok derin kazıyor, kumun dibini görene kadar kazıyor. Ona pek yapacak bir şey yok ne yazık ki. Poset geçiriyorlar kaba, düzenli olarak değiştiriyorlar. Kaba yapışmıyor yani posete yapışıyor onu da çıkarıp atabilirsiniz.
Natural bastet, bigcat ikisi de aynıydı bizim için. Memnunsaniz bigcat markasından ondan devam edin. Isterseniz bir noble markasini da deneyin ama dibe yapısma sorununu biz ne kullanırsak kullanalım yaşadık çünkü dediğim gibi saatlerce kazıyor kumu, peleti dibini gorene kadar :(

sforselin
sforselin

119776

Poşetin altına karton kutu parçası/mukavva gibi şeyler koyuyorlar demişti kardeşim. Daha az yırtılıyormuş.

sbhilal
sbhilal

654

Natural Bastet kullandım gayet memnunum ama şu an fiyatı uçmuş. BigCat'e bakıyorum şu an. Sizce topaklanma hangisinde daha iyi BigCat mi yoksa Natural Bastet mi ? Teşekkür ederim.

sbhilal
sbhilal

654

poşetleri deneyecektim ama kazırken yırtıyorlarmış :D benim için natural bastetin topaklanması yeterli. ben bigcat'in daha az topaklanma kalitesinde olup olmadığını merak etmiştim teşekkür ederim. Bigcat deneyeceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR