Proplan Geçme ?

Bakiozdemir
Bakiozdemir

3715 Puan

arkadaşlar yakın zamanda proplan a geçmek istiyorum daha öncesinden proplan kullanip deneyimli biri varmı acaba ya da proplan fiyat aralığında mama önerirmisiniz

12 CEVAP

Drawhel
Drawhel

13562

Genelde proplani çok önermiyor petlebideki kullanıcılar, vet. Sordum 8 yildir kedilerime proplan kullanıyorum ben dedi, bende kullanmaya başladım hem kedim çok seviyor, hemde tüyleri olduğundan daha parlak olmaya başlamıştı proplana geçince, şu an yeni yeni tüyleri topluyor kendisini kisirlastirildiktan sonra ama ben kullanmanizi oneririm somonlu kullanıyorum ben bayiralarak yiyor

Melis77
Melis77

7511

Neredeyse bütün veterinerler proplan kullanıyor kedilerinde, bende o yüzden hep proplancıyım kedimde severek yiyor. 1 kg 45-50 TL civari değişiyor.

proplan alacağınız fiyata nd alın hem kalteli hem güvenilir. proplan ben kullandım ve memnun da kalmadım

Elifozdemrrr
Elifozdemrrr

2454

Uzun süredir proplan kullanıyorum kitten ile başlayıp yetişkin somonlu ile devam ettim değişik çok mama denedim ama hiçbiri kedimin sağlığına proplan kadar iyi gelmedi o yüzden deneyimlemeniz lazım ben hem kilo hem tüy sağlığı açısından çok memnunum farklı bir sağlık sorunu da yaşamadım ek gıdalar ile bence sağlık ve yeme sorunu çıkmazsa gayet ideal bir mama fiyatını hakediyor mu tartisilir ama dediğim gibi başka mamalar deneyip döndüğüm mama benim kedim için hep bu oldu sağlık olunca para da göze gelmiyor ne yazık ki kısa bir süre sonra mystic denicem ve sanıyorum ki yine pro plana donucem:)))

zin
zin

4201

Benim kedimde pahalı sağlıklı mama yememe problemi var sanirim. Nd aldım yemedi. Proplan aldım onuda ayıp olmasın diye çok az yiyo. Ruhumu fakir yoksa jungle mi çok lezzetli bilmiyorum çok severek yedi

Benim iki kedim var. Biri kız bir erkek ikisi de kısır.
Bebekken proplan kitten ile başladım, daha sonra nd denedim, özellikle kızım resmen açlık grevine girdi ve kg kaybetmeye başlayınca daha fazla devam ettirmedim sureci. O dönem hills denedim oğlum çok güzel yerken kızım yine yemedi.
Hal böyle olunca yine proolan döndüm.
Şuan sterilize somonlu kullanıyorum kısır oldukları için. Ben açıkçası çok memnunum. Çünkü baska hiçbir mamaya alışamadılar, sevemediler, kilo, bağırsak sorunları da cabasi. Mamanin kediden kediye değiştiğine inanıyorum. Bana iyi gelen başkasını çok hasta edebilir. Biraz kediyi de dinlemek lazım.

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Bizde proplana geçtik birkaç hafta oldu. Maşallah sorunumuz yok yemeyi seviyor, kakası güzel, tüy sağlığı da iyi

anjelik123
anjelik123

115396

benimde iki kedim var ikisinede proplan kullanıyorum nd düşünmüştüm ama vazgeçip proplandan devam ediyorum. kışın kuzulu tüy dökümünü aşırı azaltıyor ve kilosunu dengede tutuyor. Yazında somonlu kullanmaya başladık onuda severek yediler hatta bir kedime derma plus kullanıyorum.Bu ara mystic deneme planımız var ama proplan vazgeçilmez :)

Bakiozdemir
Bakiozdemir

3715

Tesekkur ederim

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Yavruluktan beri proplan kullanıyoruz sağlığı da kilosu da gayet iyi.

ozlemalice
ozlemalice

4165

Proplan yavru kedi mamasını kaç aylığa kadar veriyorsunuz?

Bakiozdemir
Bakiozdemir

3715

Cok tesekkur ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 971 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR