N&D Kedi Mamasına Geçmeli Miyim?

Baharpuffy
Baharpuffy

886 Puan

Arkadaşlar kedime şuan proplan kısır kedi maması veriyorum.Kedimin idrar enfeksiyonu rahatsızlığı var bu mama baya iyi geldi o açıdan ama içerik olarak n&d daha kaliteli.Yani n&d ye geçsem kedim rahatsızlaşır mı?Sizce geçiyim mi n&d ye yoksa proplanda mı kalayım?

9 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Veteriner mamaları var hastalıklara özel, daha yüksek fiyatlılar ama hekiminizin önerisiyle onlardan kullanmanız daha mantıklı gibi.

cicek67
cicek67

4743

Hill's markasının hastalıklara özel mamaları oluyor. Bizim büyük kedidin idrarinda kristallenme var demişlerdi hills kullandık düzeldi. Aynı zamanda kabız sorunuda vardı yine onu da 1 ay hills kullanarak atlattık. Tabii ki veteriner hekim tavsiyesi üzerine. Hangi hastalıklara hangi paket vet. Hekim veriyor zaten

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

İdrar yolu tıkanmalarına fazla proteinde neden oluyor. Bizde n&d kullanıyorduk protein ve üre yükselmiş, idrar yolları tıkandı. Urinary mamaya geçtik. Yüksek proteinli mamalar kullanacaksanız dikkat etmekte fayda var.

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Nd çok protein içerdiğinden idrar yolu hastalıklarında kullanılmamalıdır!

Baharpuffy
Baharpuffy

886

Biz vet e gittiğimizde mamasını değiştirebilirsin dedi sadece hangi marka olacağını demedi ben de proplan a geçtim ki yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz düzeltti rahatsızlığını sadece n&d ye geçsem bir sorun olur mu kullanan var mı diye sormuştum

Baharpuffy
Baharpuffy

886

1 aydır değil bir yıldır yanlış yazmîşım

sabaoguzz
sabaoguzz

572

geçin

sabaoguzz
sabaoguzz

572

geçin

alyusuf
alyusuf

286

evet

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 325 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR