Tek Kedi Besleyenler Bakabilir Mi?

KediVelisi_
KediVelisi_

2331 Puan

Merhaba arkadaşlar, kedimi 2 aylıkken sahiplendim ve o dönemde iş yerim kapandığı için işten ayrıldım yaklaşık bir yıldır da hep evdeyim. Şimdi yeniden iş arayışım başladı malum çalışmak gerek. Merak ettiğim şu oğlum bana aşırı bağlı bir kediden beklenmeyecek derece de. Bazen gün içinde 3 4 saat dışarı çıkıyorum ve yalnız kalıyor. Kedim kısır, erkek ve neredeyse 1 yaşına girecek. Eğer yeniden çalışmaya başlarsam evde yalnız kaldığında sıkılır mı? Sıkılmamaması için neler yapabilirim mutsuz olmasını asla istemem. İkinci kedi diyecekler olacaktır ama şu an maddi olarak ikisinin masraflarını karşılayabilmek benim için imkansız kalitesiz bir mama ile beslemekte istemiyorum sırf ucuz diye. İlerde bu seçeneği değerlendirmek için elimden geleni yapacağım. Tek kedisi olup çalışan arkadaşlar nasıl çözümler üretiyorsunuz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Patili günler herkese.

6 CEVAP

Nuronroe
Nuronroe

842

odasinin isigini açık bırakıp oyuncaklarını koyuyorum ben televizyonda bazenleri açık kalıyor sizde böyle yapabilirsiniz siz yokken kendilerine oyalanacak birseyler buluyolar

sforselin
sforselin

119776

Dışarıyı izleyebileceği güzel alanlar, kendi başına oynayabileceği bi kaç oyuncak ve sağa sola saklanmış ödül maması iş görebilir. Benimki yalnız kalmıyor evde. Sadece güzel vakit geçirebileceğini düşündüğüm şeyler bunlar. Geldikten sonra da güzelce oyun oynar vakit geçirirseniz zamanla alışır bence duruma.

KediVelisi_
KediVelisi_

2331

Çok teşekkür ederim cevaplar için. Benim ki biraz yaramaz ve pika sendromu var bulduğunu yiyor ne yazık ki evi güvenli hale getirdim ama bazen hiç aklıma gelmeyecek şeyler yapabiliyo beni korkutan da bu. İyisi mi yeni oyuncaklar alıp sabahları bolca yormak ve öyle gitmek????

NidaE
NidaE

1038

Oyuncakları varsa onlarla oyalanır ki zaten evde olmadığınızda uyur o tehlikeli olabilecek seyleri yanında bırakmayın eve döndüğünüzde de bolca oynayın pencerenin önünde oturup dışarıyı seyredebilirse günü geçer zaten biz sürekli evde bırakmak zorunda kalıyoruz kapıda sesimizi duyunca esneyerek gelip bizi karşılıyor

Ayselgns
Ayselgns

113116

Benim tek bebeğim var. Yalnız yaşıyorum. Çalıştığım zamanlar hep yalnız. Kamera kullanıyorum. Evim tam bir kedi evi zaten. Onun için aldığım bir çok malzeme var. Genelde gündüz uyuyor. İkinci kediyi düşündüm ama artık bunca zaman geçmiş olumsuz etkilenmesi ihtimali ile vazgeçtim. Bir süre sonra yeni düzene de alışacaktır.

Selinbuyukcam
Selinbuyukcam

2535

merhaba 9 aylık dişi kedim ve hepimiz işteyiz sabah 8 akşam 6 eve girdiğimiz haftada 2 kere izinliyiz bu süreçte evde yalnız kalıyor bol bol oyuncağı var ki gündüzleri genelde uyuyorlar küçük toplar aldım zilli koridor kendi odam ve balkon (fileli) sürekli açık genelde topu koşturup uyuyor ben hiç bir sorun yaşamadım gezebileceği alanı geniş tutun file yoksa eğer kapı pencereleri sıkı sıkı örtün ve perdelerinizi açın dışarıyı izlemek onların televizyonu öyle düşünün bir süre sonra rutininize alışacaktır :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR