Terasımda 2 Haftadır Her Gece Ağlayan Kedi.

aycxayc
aycxayc

184 Puan

Merhaba. 2 hafta önce evimde otururken terasta bir kedi fark ettim. Evim 4. katta ve çatı kat ve yan apartmanların çatılarıyla bitişik çatım. Kediye yemek su verdim ancak her gün aralıksız ağlıyor ve çok yabani beni gördüğü an kaçıyor geceleri yemek yiyip gidiyor. Komşular falan da şikayetçi kedinin aralıksız ağlamasından. Kedinin aşağı inebileceği bir yer de yok. Ben de bugün mamayı evimin içine koydum ve kedi mamayı yerken terasın kapısını aniden kapattım. Kediyi eve hapsettim. Kedi taşıma çantasına koyabileceğimi düşünmüştüm ama imkanı yok. Perdelere tırmanmaya teras kapısına kafa atmaya, bana tıslamaya ,tırmalamaya başladı. Çıldırdı kedicik ben de çok üzülüyorum tabi ki. Ama bir şekilde dışarı bırakmam gerekiyor ve çok çok yabani ve ürkek. Şuan koltuğumun altında saklanıyor asla yaklaştırmıyor. Sizce kediyi evden çıkartıp sokağa salabilmek için itfaiye çağrılır mı? Eğer çağrılırsa yarın sabah itfaiyeyi aramayı düşünüyorum. Gerçekten çok çaresiz hissediyorum kediciğe de üzülüyorum. Teras kapısını açsam tekrar çatıya çıkar ama ağlamaya devam eder. Bİ TAVSİYEDE BULUNURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM.

11 CEVAP

Gelyahron
Gelyahron

118178

Bulunduğu odada bekleyin Alışsın size, zaten meraktan ölür yanınıza gelmeye çalışır. Sizden zarar gelmeyeceğini anlar en azından. Hava aydınlanca en azından urkekliği gitmiş olur. Su an bulunduğu yere su koyabilirsiniz.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Siz bilirsiniz itfaiye gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama onun hayatını kurtardığınız kesin. Belki biraz daha sakinleşir sabaha kadar

aycxayc
aycxayc

184

İftaiye merkezi çok yakın aslında belki gelirler. Sabah arayacağım artık. Umarım sakinleşir şimdi de koltuğun arkasındaki kaloriferin üstüne çıktı orada pusuda bekliyor. Çok saldırgan bi durumda şuan :( Teşekkür ederim size de.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Rica ederiz.İnşallah sıkıntı çıkarmadan hallolur.
sağlıcakla kalın

aycxayc
aycxayc

184

İtfaiyesiz halloldu teşekkür ederim. :)

aycxayc
aycxayc

184

Sabah daha sakindi ondan çıkabildi. Viledanın sopasıyla poposuna dokundum hafifçe koltuğun altından çıksın diye çıkmıyor çünkü. Dış kapının hizasına gelince üstüne yürüdüm kediciğin maalesef :( Yürüdükçe korkuyor kaçıyor zaten. Dış kapıyı fark etti merdivenleri de tatlı tatlı koştu gitti. Takip ettim aşağı kadar da. Beklediğimden kolay oldu gece çok çıldırmıştı da ondan ben de gerilmiştim. Şimdi de özledim biraz umarım iyidir :( Teşekkür ederim hepinize.

aycxayc
aycxayc

184

Hatta evimin apartman kapısını açıp apartmana mama da koydum belki kendiliğinden çıkar diye ama mümkün değil kıpırdamıyor yerinden. Zaten 4 kat aşağı inemez diye düşünüyorum. İnse bile önünde çok işlek bir cadde olacak bir şey de gelebilir başına o heyecanla dışarı fırlarsa.

aycxayc
aycxayc

184

Suyu maması var şuan ama gerçekten çok yabani sanırım daha önce hiç insan falan görmemiş abartmıyorum. Benim de kedim var, sokakta da kediler seviyorum ama böylesini görmedim. Kedim şuan burada değil onlardan da korkuyor olamaz. Düz duvara tırmanarak mutfak dolabımın üstüne çıktı orada bekliyor şuan. Napsam bilmiyorum bakışıyoruz öyle şuanlık. Teşekkür ederim çok çok cevapladığınız için. Sanırım çare sabahın ilk ışıklarında iftaiyeyi aramak olacak :(

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Catida kalan kedi icin itfaiye cagirmistim daha cok gurultu yapip hayvani kaçirdilar ve yakalayamadilar. Sonra 2 3 ay boyunca o çatiya mama su taşidim. Bir gun kendiliginden çikmis sokaktaydi. Belki sizinki de boyle olur bir yolunu bulur. Ama illaki simdi cikarmak istiyorsaniz yemegine sedapet falan koymayi dusunebilirsiniz birwz sakinlestirir ve uyutur

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Nasil hallettiniz suan iyi mi kedi

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Ay okurken çok gerildim vallahi nasıl çıkardınız?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 726 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80068 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR