Gece Uyku

Kedi66665
Kedi66665

297 Puan

Gece napıyorsunuz kediniz sizinle beraber mi yatıyor bizimkisi gece uyulmadığı için onu oturma odasına koyuyoruz gece yanlız bıraktığım için üzülüyorum ama 3 kere denedim uyuyamadım

7 CEVAP

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Sadece 2 odanın kapısı kapalı oluyor benim odamın kapısı açık oluyor istediği yerde de rahatça uyuyor. Bence sizde bi odaya kapatmak yerine uyku saatinize yakın kedinizle oynayın onu yorun zaten size ayak uydurup oda bi köşede kıvrılıp uyur.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yavruyken uyutmuyorlar maalesef ben de çok çektim, iyice abarttığında kapımı kapatıyordum mecburen ben de. Şu anda bütün gece uyurlar uyumasalar da beni rahatsız etmezler kendi kendilerine oynarlar. İki kedi olmalarının da faydası var tabi, sabah da ben kalkana kadar onlar da yatıyor genelde. Büyüdükçe sizin uyku düzeninize uyum sağlıyorlar yani.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Beraber yatıyoruz genelde, gece uyuması için gündüz oynatın yorulsun, gece uyur en azından

Kedi66665
Kedi66665

297

Büyünce düzelir mı uykusu gece uyandığı yetmiyor üstüme çıkıyor kolumu fena ısırıyor

arest1234
arest1234

1466

her seyine alisin artik isirir oynar kosar. oyun yapar. onun yolunda gidin..

Ozge00
Ozge00

131723

Kucukken biraz ilgi istiyorlar.yatmadan once oynatin, enerjisini atsin, yorulsun zatem kendi yatar. Ben yataga yattigim an kedim geliyor yanimdaki yatagina yatiyor. Bir sekilde zamanla alisti. Suan kucuk oldugu icin gece Tek basina sıkılıyor ve sizden ilgi bekliyor o yuzden gece rahat birakmaz. Ilk geldigi aylar biz de uyuyamadik. Gece miyavlayip ilgi istiyordu.kalkip oynattim baya Sonra zamanla duzene oturdu. Gunduz cok uyumuyor, gece bizimle uyuyor.

lenaersu
lenaersu

2105

aksam kosusturun beraber, benimkisi lastik tokalari cok seviyor onla oynatin uzaga atin geri bile getiriyorlar yalniz dikkat edin sac olmasin suan kucuk oldugu icin rahatsiz ediyordur isirdiginda şşt veya hayir diyip ilginizi kesin bir sekilde ogrenecektir 4 aylik oldu benimki artik uykusu duzene girdi sayilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 311 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR