Kedim İçin Ev Yapımı Yaş Mama Tarifi

Tengu
Tengu

14308 Puan

internette çok fazla tarif var, ama ben burdan sizin deneyip memnun kaldığınız tarifleri denemek istiyorum. lüften daha önce deneyip içeriğine güvendiğiniz tarifleri yazar mısınız?
(oğlum 1 yaşında kısır değil)

4 CEVAP

iremgunduz
iremgunduz

982

patates havuç ve hindi öneririm, ben 1 orta patates 1 büyük havuç yarım kilo hindi kuşbaşını haşlayıp rondodan geçiriyorum kedim bayılıyo, hindi ilaçlanamayan bi et olduğu için de içim rahat, daha uygun fiyatlı olsun derseniz ciğer alabilirsiniz tadını da daha çok seviyo genelde kediler

suleren
suleren

13520

Ben de tavuk ve bezelye'yi tavsiye ederim. İkisini birlikte başlıyorum, suyuyla birlikte çok parçalanmayacak şekilde rondodan geçiriyorum hepsini. İçerisine yarım 1-2 çay kaşığı hindistan cevizi yağı atıyorum. Kedim severek yiyor.

ozlemalice
ozlemalice

4165

Ben de kedime yeni yaptım bayılarak yedi. Evde yapmakta tereddüt etmiştim sorun yaratır mı diye ama ilerde göreceğim. İçerik olarak da tavuk ciğeri, tavuk yüreği, et, kabak, havuç, patates, pirinç, bulgur, makarnayı haşladım. Pişmiş yumurta koydum. Hepsini rondodan geçirdim. Daha sonra içine azcık tereyağ koydum koymasanız da olur. Hindistan cevizi yağı varsa koyabilirsiniz kediler için faydalıymış. Yumurta kabuklarını yıkadım, zarından ayırdım. Havanda dövdüm onu da koydum. Çok az da zerdeçal koydum. Sanırım unuttum bir şey yok. Sebze ve tavuk ile de yapabilirsiniz. Tahıl da koymayabilirsiniz burası size kalmış. Ama veteriner bana tavuk eti kedilerde alerjiye sebep oluyor demişti. Belki çok yediklerinde olan bir durumdur ve her kedide aynı etkiye sebebiyet vermiyordur.

Tengu
Tengu

14308

teşekkür ederim????????????

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 312 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR