Kedime Hangi Marka Mamayı Kullanmalıyım?

Yaklaşık 2 aylık bir sokak kedim var. Annesini kaybetmişti o yüzden veterinerden aldığım süt tozuyla beslemiştim. Kuru mamaya geçerken veteriner ille de Hills al dediği için önce hillsle başladık fakat sonradan fiyatı çok fazla geldiği için başka kedi bakan tanıdıklarımın tavsiyesi üstüne açık mama olarak pro plan aldım. Bugün veteriner acilen bırakmam gerektiğini ve Hills'e devam etmem gerektiğini ısrar edince ne yapacağımı bilemedim. Hills, N&D, Acana gibi markaları çok öneriyorlar fakat gerçekten bütçemi çok aşan mamalar. Birkaç sitede Brit Care, Sanabelle, Matisse gibi mamalarında iyi olduğunu okudum. Hem sağlıklı hem bütçeye daha uygun mama olarak neler önerirsiniz daha önce hiç kedi bakmadım ama bu yavruya iyi bakmak istiyorum.

7 CEVAP

MiaaPatiii
MiaaPatiii

2781

İlk defa proplanı önermeyen bir veteriner tebrik ederim :)

Kendisi ısrarla almamam konusunda çok diretti başka mama bulursam bırakıcam ben de

Ozge00
Ozge00

131723

Hills oneriyorsa illa satin alin diye hills sattigi icin. Veterinerlere mama konusunda cok guvenmemek lazim.
Brit care proplandan biraz daha iyi ama onu almak yerine nd alin madem cunku hemen hemen ayni fiyata geldiler nerdeyse. Uygun fiyatli mystic var baska. Fitmin de toplu alinca uyguna geliyor. hatta golosi de ayni sekilde. Acik mama cok guvenilir degil. Proplan yerine belki baska mama koyup satiyor size Yani anlamak zor. Guvenilir birini bulmak lazim o yuzden.

Brit care ve diğerlerine bütçeniz yetiyorsa onlardan alın madem. Kullananlar tarafından en çok önerilenler arasında olduklarına göre iyi olmalılar.

Peki çok seçici olan kedime matisse marka versem yer mi acaba kullanan varsa mama hakkında da bilgi verebilirse çok mutlu olurum

Ozge00
Ozge00

131723

Mattisede misir ve gluten tarzi seyler oldugu icin onermem.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

mystic öneriyorum yerli malı olduğundan içeriğe göre fiyatı çok iyi ve kedilerime zararı dokunmadı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR