Kedim Mamasının Üstünü Örtmeye Çalışıyor Ve Kumuna Yatıyor

yagmuryldrm
yagmuryldrm

2558 Puan

Bugün sahiplendiğim kedim kendisi. Mamasını önceki evinde yediğinden aldım ama saatlerdir bir parça bile yemedi. Koklayıp üstüne kum atma hareketi yapıyor. Kum kabına da yatıyor. Ellerimle eşeleme hareketi falan yapıyorum gidip yine oraya yatıyor. Tuvaletini de yapmadı. Eve yeni geldiğinden falan olabilir diye düşünüyorum ama yine de buradan bilginizi almak istedim.

9 CEVAP

yagmuryldrm
yagmuryldrm

2558

sforselin içim rahatladı sen böyle diyince mngfnbg benimki de böyle olur büyük ihtimalle cevap verenlere de teşekkür ederim içimi rahatlattınız :))

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

eğer mamayı yemeden yapıyorsa sevmemiştir değiştirin

servetnilay
servetnilay

4155

Bizim eski kedimizde yapıyordu hasta çıktı ama belli olmaz kediden kediye farklılık olur siz telaşa kapılmayın halen devam ederse veterinere götürün bence

umuttom
umuttom

2011

Bir ara sokakta beslediğim bir kedi kuru mama verince yiyordu ciğer verince üstünü kapatma hareketi yapıyordu artık yapmıyor ne versem lüpletiyor ilginç :D

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

umuttom kedi şey demiştir bu salak da ne dediğimi anlamıyo yiyim bari aç kalmaktan iyidir fğeğcmsicmdş


hasta olması için başka belirtiler de lazım

yagmuryldrm
yagmuryldrm

2558

belki eve yeni geldiği içindir diye düşünüyorum önceki evinde yediği mama da buymuş

sforselin
sforselin

119776

Benim kedim de mamanın üstünü örtme hareketi yapıyordu ilk geldiğinde, hala yapıyor gerçi. O zaman endişelenmiştim. İnternette araştırdım sevmemiştir diyenler çok sevmiştir diyenler kumu yakın diyenler... Ben o an yemek istemediğini(tok olduğu için, daha çok beğendiği bi mama gelir diye vb sebeplerden) ama acıktığında yemek için saklamak istediği sonucuna ulaştım son olarak xjbjb. Çok sevdiği yaş mamanın tamamını bitiremediğinde de yapıyor bunu, yeni denettirmeye çalıştığım tadına bile bakmadığı yiyeceklere de. Biraz alışsın eve tuvaletini de yapar merak etmeyin. (İlk kuru mamasını geldiğinden 12 saat sonra, ilk tuvaletini de 8 saat sonra falan yaptı mesela bizimki)

sforselin
sforselin

119776

Virgülsüz yazdığım için eve tuvaletini yapar demişim gibi olmuş. Özür dilerim kbkbub. Eve alışınca kumuna yapar tuvaletini.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

önceki evinde yediği oysa yeni ev psikolojisidir benim yuvalandırdığım 2 güne yakın yemedi mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 546 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR