Köpeklerimi Salamıyorum

alanuracar
alanuracar

1157 Puan

3 tane köpeğim var 1’i safkan golden 2’si de kırma 1 senedir bizdeler evin bahçesinde Salınık durumdalardı. Tüm ailemiz tarafından sevilen hayvanlardır. Ama sonra eve gelen misafirlere saldırmaya havlamaya başladılar (golden hariç) neden böyle yaptıklarını bilmiyorum belki evi koruma iç güdüsüdür ama bu çok ilerledi ve bu yüzden evin bahçesinde onlara bir alan ayarladık ama içim el vermiyor öyle günün çoğunu kafes gibi bir yerde geçirmelerine. yürüyüşe çıkarıyoruz lakin yürüşte bile kötü bir olay yaşadık bir kız köpeğimi sevmeye çalıştı ve leydi de kokusunu tanımadığı için saldırmaya çalıştı ne kadar tutsam da kızı kovalamasını engelleyemedim. Bu kadar saldırgan olmalarının bir nedeni yok onları çok seviyoruz şiddet uygulamıyoruz bazı insanlar köpeklerini bir iki saat dışarı salarlar sonra onlar da dönerler biz de öyle yaptık bir dönem ama kavga etmişler diğer köpeklerle yaralanıp geri geldiler ve bundan da vazgeçtik bana bununla hakkılı verebileceğiniz bi Öner’i ya da eğitim taktiği var mı? Onları kapatmak bir çözüm değil biliyorum ve gerçek bir çözüm arıyorum. Neden bu kadar saldırgan ve vahşiler? Ama küçük bir not bize karşı asla böyle değiller bir kere bile beni ısırıp kovalamadılar hırlamadılar bile

6 CEVAP

Kesten
Kesten

801

Selam dostum. Sorununu çok iyi anlıyorum. Merak etme ödülsüz, cezasız, kızmadan, köpeklerini üzmeden bir çözüm var. Köpeklerinde aslında bir sorun yok. Bahçede serbest kaldıkları dönemde yönetici köpek sorumluluğunu üzerlerine almışlar. Hareketleri onlar başlatıyor, onlar bitiriyor, sürü üyelerini dengede ve mutlu tutuyorlar(sen de bir sürü üyesisin). Tavsiyem eve alman. Değişkenlerden uzak ve daha az stresli dengede kalmaları için iyi bir ortam ve köpek arkadaşlardan yöneticilik sorumluluğunu alana kadar saygılı davranmalısın. Sevmeye çalışan arkadaşı kovalaması da gayet doğal. Dokunmak için köpekten büyük ihtimalle izin almadı arkadaş. Her canlının kol boyu özel alanıdır. İzinsiz girerek büyük bir saygısızlık yaptı. Misafirlere saldırmalarının da yönetici köpek sorumluluğunu sen almadığın için olduğunu bil. Sadece 3 gün köpeklerin bir kol boyuna pat diye girme, dokunma, sevme dokunarak, sarılma vs. Göreceksin 3 günün sonundaki ilerlemeyi.

alanuracar
alanuracar

1157

Tavsiyeniz için çok sağolun deneyeceğim yeter ki düzelsinler mutlu olsunlar ve onları gönül rahatlığı ile gezdirebiliyim

Kesten
Kesten

801

Ben özetledim elimden geldiğince daha detaylı bilgi almak istersen instagramdan kralailesi hesabına göz atabilirsin

Whitedog
Whitedog

2551

merhaba, kesten'in dediği gibi eve almak en iyi çözümdür ama eğer imkanınız yoksa bahçedeki güvenli bir yerde bulunan kafeste kalmaları onlar için daha iyi olacaktır, kafeste kalmak zulüm, işkence veya özgürlüğü elinden almak olmaz aksine daha iyi bir yaşam sürmelerini sağlar. telle çevrili alanın nasıl olması gerektiğiyle ilgili kralailesi'nin internet sitesindeki arşiv bölümüne "bahçe, kulübe" gibi kelimeler yazarak konuyu anlatan videolara ulaşabilirsin :)

Kesten
Kesten

801

Yani ödül kullanmak sadece köpeğin avlanma içgüdülerine zarar verip size geçici çözümler sağlar. Köpek sizin için arkadaştan ziyade ağzınızdan çıkacak kelimeye bakan bir köle istiyorsanız ödül size bir köle yaratabilir. Sonrasındaki başkaldırılar vs de kabul etmiş olur ödül kullanan birey. Ama köpeğinizin mutluluğunu istediğinizi düşünüyorum. Köpeğinizi ödül vb şeylerle strese sokmayacağınıza eminim.

berko34
berko34

467

bence köpeklerini ödül mama ve bisküvilerle eğitebilirsin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 979 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR