Gimcat Kitten Yavru Kedi Vitamin Macunu

Duman0608
Duman0608

224 Puan

Merhabalar kedimi sokaktan sahiplendim ve veterinerimiz gittiğimizde bağışıklığının düşük olduğunu ve bağışıklık güçlendirici yapık. Şimdi ise gimcat yavru kedi vitamin macunu kullanmayı düşünüyoruz. Kaç aylık olana kadar kullanılabilir ? Siz vitamin kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız hangi vitamini kullanıyorsunuz ? Cevaplarsanız sevinirim :)

6 CEVAP

Duman0608
Duman0608

224

@sforselin bağışıklık güçlendirici iğne yaptırdık veterinerimizin en kaliteli dediğinden on yaptıralı 2-3 ay oldu ondan sonra vitamin olarak bunu kullanmayı düşünüyoruz. Verdiğin bilgiler için ok teşekkürler ponçik'in bu aralar tüyleri dökülmeye başladı dün tarak aldık ama galiba bu vitamin daha etkili olur.

EnesTutuncu
EnesTutuncu

1325

Merhabalar, Gimcat marka ürünlerin ne kadar lezzetli olduğunu hepimiz biliyoruz. Marka malt konusunda oldukça başarılı fakat Multivitamin macun konusunda pek tavsiye etmiyorum.


Aşağıda sitede bulunan Zoovital Multivitamin çok başarılı tavsiye ederim bağışıklığı toparlayacaktır.


https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjJ-rfJ1tvqAhXViNUKHcqBD68YABAEGgJ3cw&ae=1&ohost=www.google.com&cid=CAASEuRoIndrMbHQRFA1yDbN2OXi_Q&sig=AOD64_1pAn_-wrEf8zN_1JBmj69ZFdWvSQ&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjHu7HJ1tvqAhU9A2MBHZzRA60Qwg96BAgLEBA&adurl=https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/zoovital-multivitamin-kedi-macunu-100gr.html%3Fgclid%3DEAIaIQobChMIyfq3ydbb6gIV1YjVCh3KgQ-vEAQYASABEgKU0fD_BwE

tuanaerol5755
tuanaerol5755

4864

Bende vitamin tableti veya macunu alacağım merak ettim

sforselin
sforselin

119776

Bu macunu kedimiz için kullanıyoruz. Severek de yiyor. Başından beri vitamin kullandığımız için sağlığına ne kadar etkilidir bilemiyorum. Şu an gayet sağlıklı, tüyleri güzel ve dökülmüyor görebileceğimiz şekilde. Ama kedimi sahiplendiğimde de pireleri ve parazitleri hariç gayet sağlıklı biriydi.
Kefir gibi probiyotik içeren yiyeceklerden ya da hekiminizden alacağınız probiyotik takviyesini kullanmak daha etkili bi yöntem olabilir. Ya da direkt bağışıklık güçlendirici besin takviyeleri var kediler için onları da bi görüşebilirsiniz hekiminizle.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Vitaminini kullaniyorum ben de ama etkilerini bilemeyecem. Ancak ayni markanin tuy icin olani kesinlikle ise yariyor.

mervevehubble
mervevehubble

4902

Biz bunu 2.5 aylık olduğundan beri kullanıyoruz ama bir faydasını görmedik sanırım çünkü bağışıklığı düştüğünden mantar hastalığı oldu. yani işe yaradıysa ona rağmen bağışıklığı düştüyse bilemiyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 397 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR