Parazit İlaçları

Merzela
Merzela

12443 Puan

Arkadaşlar şu iç dış parazit 2 ayda bir yapılması gerekiyorya. Böyle veterinerin kullandığı ilaçları alıp kendi uygulayan var mı? Bir hap yutturup ensesine damla damlatıyorlar 150 tl para alıyor bizim veteriner. İlaçları kendimiz temin edemez miyiz? Eden varsa hangi marka kullanıyorsunuz?

6 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Yine veterinerden almanız daha sağlıklı olacaktır. Internetten ilaç satın almak riskli. Ama kabul ediyorum baya fazla ödediğiniz miktar.

elberp
elberp

1070

Parazitleri bu siteden alanlar vardı ama ben denemedim. Bi ara iç-dış birleşik olan Stronghold Plus almayı düşünüyorum.


https://tr.petbucket.com/c/4405799/1/for-cats.html

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

başka veterinere gidin veterinerler kurulunun belirlediği listede sanırım yanlış hatırlamıyosam dış parazit 50-60tl iç 20 ve 2 ayda bir fazla pire görmedikçe dışa gerek yok iç parazit de 3 ayda bir iyi

Ozge00
Ozge00

131723

2 ayda bir degil. 4 ayda bir yapin ic paraziti. Hatta ben 6 yapiyorum ama siz 4 yapabilirsiniz. Dis parazite de sokaga cikmiyorsa gerek yok. Pirelenirse yaparsiniz.

Merzela
Merzela

12443

Veterinere söyledim satmadığını söyledi. Daha 2 ay oldu parazitler yapılmalı fakat kedim evde olmasına rağmen pirelendi nasıl oldu anlayamadım şok oldum gerçekten. Tekrar gitmem gerek yaptırmısken iç parazit te olsun diye düşündüm. İnsanları kazıklıyorlar gerçekten iğne vurmuyor birşey yapmıyorlar bizim yapabileceğimiz bir uygulamayı yapıyorlar bide uygulama parası ekliyorlar hakikaten.

Nakata
Nakata

2239

BenimVeterinerim acil ve elzem bir durum olmadıkça kediyi strese sokmama taraftarı , köpeğimiz içinde aynisni söylüyor . Biz Bayer profender iç parazit damlasını vetimizden alıp evde kendimiz uyguluyoruz , hatta Corona zamanı hiç gelmeyin bende internetten alıyorum dedi bizde öyle alıp ensesine uyguladık :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 328 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR