Köpeğimle İlgili Bir Kaç Soru

ThePunisher
ThePunisher

226 Puan

Öncelikle herkese merhabalar diyorum ufak dostumuzun adı Lucky kendisi 3 yaşına girdi ve dişi. Bir kaç sorumuz var üstesinden gelemediğimiz bunların nedenini ve çözümünü öğrenmek istiyoruz.




  1. Isırma huyu var ısırma derken en ufak bir sıkma vs şeyi yok fakat oyun oynarken veya severken bi yerden sonra şımarıyor ve elimizi kolumuzu falan ağzına alıyor yalnız en ufak bi sıkma girişiminde bulunmuyor. Bunu nasıl aşabiliriz?




  2. Önceden böyle bir sorunumuz yoktu yaşına girdikten sonra başladı. Kendisini önceden herkese sevdirirdi. Sevsinler diye uğraşırdı. Yaklaşık 2 senedir sevmek isteyen yabancılara karşı çok tetikte duruyor. Havlıyor ve üzerlerine gidiyor. Sesli bir şekilde uzaktan sevmeye karşı bile aynı tepkiyi veriyor. İyice tanımadan kendisine dokunmasına izin vermiyor fakat serbest bırakınca gidip koklayıp koklayıp geçiyor yanından sonra görmezden geliyor. Bu süre zarfında gelip gittikçe bi zaman sonra alışıyor ve ondan sonra sevdiriyor bu normal olması gereken bişey mi değilse nasıl üstesinden gelebilirim?




  3. Oyun oynarken olsun kucakta olsun veya karnının altını kaşıtırken de dahil olmak üzere sırtı hiç bir şekilde yere değmiyor çırpınıyor zorlayınca. Sırt üstü yatmak istememesinin sebebi nedir?




  4. Bu sanırım en ilginci olacak. Mama verdiğimde mamaların üzerine yatıp boynunu sürtmeye çalışıyor. Mama kabında olduğu için pek beceremesede biraz yapıp daha sonra mamaları yiyor bu hareketine bi anlam veremiyorum bunu neden yapıyor?




Bunlar haricinde verdiğim eğitimler otur,kalk,bekle ve yat, at-getir, yerine geç dediğimde yatağına geçmesi, hayır komutu, tuvalet eğitimi.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 449 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR