Mama Kokusu

Yamukparmak
Yamukparmak

4259 Puan

Arkadaslar kedime ailemden destek almadan bakıyorum ve bir tek bursla takdir edersinizki cokta iyi mamalar alamıyorum.Şuan bonacibo kullanıyorum aslına bakarsanızda memnunum ama bence çok kötü kokuyo.Sunu fark ettimki kedim eskisi gibi yemiyo mamayı ilk zamanlar asırı iştahla yiyodu ama suan sanki zoraki yiyomus gibime geliyo ve hiç kilo almıyo. Hatta annem cılız fln diyo. Royal canin,proplan vb mamalar da aynı şekilde ağır kokuyor mu?Maması az kalmısken mama değişikliğine gitmeli miyim?

6 CEVAP

Deryasatir
Deryasatir

409

pro choice deneyin derim , hem uygun mama arayışına çözüm olur hemde deniz ürünleri tercih etmezseniz koku sorunu da rahatsız edecek şekilde yaşamazsınız en azından

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Mystic numune istemiştim ağır bir kokusu yoktu. Hem ucuz hem de içeriği diğer mamalara kıyasla bir iki tık daha iyi. Ayrıca resimlerine baktım da kediniz öyle zayıf durmuyor. Kısa tüylü olması ve dişi bir tekir olması nedeniyle minyon yapısı gayet normal.

heniy
heniy

1422

eğer mama deniz ürünlüyse o yüzden de ağır kokuyor olabilir , ben de öğrenciyim ve kedime bursumla bakıyorum jungle kullanıyorum isterseniz sizde onu kullanabilirsiniz fiyatı uygun

Ozge00
Ozge00

131723

Aslında ucuz mamalar o kadar kotu kokmuyor yani benim denediklerim en azindan oyle. İcinde et olan mamalar daha çok kokuyor. Uygun fiyatlı golosi,felicia, Mystic var sanırım. Brit belki. En uygunu felicia daha önce kullandım tuy dokumu azaldı gözle gorulur sekilde, sadece icinde et yok onun icin evde kendiniz et verebilriseniz iyi olur. Golosi de toplu alınca çok uygun ondan aldik, su anlik iyi bir sorunumuz yok. Mystici de yakında deneyeceğim umarım.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bonacibo ağır mı kokuyor hiç nd koklamamışsınız sanırım :) Proplan en kokusuz mama, royal kullanmadım bilmiyorum.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Mystic bizimkileri ishal yaptı çok fena onu da belirteyim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 339 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR