Bonacibo Kedi Maması

harikayanadur
harikayanadur

105997 Puan

arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum türkiye de temiz şartlarda üretilen bonacibo diye bir mama varmış ve içindekiler kısmının oldukça sağlıklı olduğunu türk malı olduğu için fiyatlarının uygun olduğunu söylüyorlar. kullanmış deneyimi olanlar var mı sağlıklı bir mama mı?

22 CEVAP

DogukanA
DogukanA

931

Tahıl oranı yüksek ilerde idrar yolunda kristalleşme yapabilir ölüme kadar yolu var

Badems
Badems

12123

Saglikli ve kaliteli bir mama oldugunu dusunmuyorum.

emreztrkk37
emreztrkk37

4368

Anlamıyorum sizdeki şu ucuz mama kalitesizdir anlayışını harbiden. Pro plan orta kalite olarak nitelendirilen bir mama değil mi? İkisinde de aynı oranda tahıl var ama Pro Plan kullanınca sorun olmuyor neden çünkü ucuz değil demek ki zararı olmaz bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum.


Soruna gelince kardeşim ben numune istedim geldi beğendik sipariş verdik kullanıyoruz bir süredir. Bi sıkıntısı yok tadını sevdi. Bağırsaklarında problemde yaratmadı. Pro plan Jr. kullanıyorduk onu çok seviyordu ama bağırsaklarında problem oluyordu.


İçeriğinide almadan önce günlerce araştırdım bence gayet sağlıklı koruyucu maddeler de ithal marka mamalarda olduğundan daha az.


Türk sermayesi kazansın triplerine girmicem ama yerli ürün ve direk satış olmasından kaynaklı bence ucuz olması hiç bir petshopyta yok sadece siteden alınıyor kimse üstüne kar payı koymuyor

hazalsenol
hazalsenol

10389

Siteye inanmayın derim sonuçta hiçbir site kendi ürününü kötülemez

kesmeseker
kesmeseker

8801

Sokak kedilerimiz için kullanıyoruz uygun olduğu için. Ev kedilerine tavsiye etmiyorum maddi durumunuz iyi ise..

emreztrkk37
emreztrkk37

4368

Ayrıca piyasadaki en taze mamaları sattığı tartışma konusu bile olamayacak bir gerçek.

seraperpek
seraperpek

4970

*********.com ürünlerini tercih eden çok fazla kişi var. Ben numunelerini istemistim. Evcil kedim de bahcemizde baktigim kediler de severek yedi. UzUn süredir mama ve kum kullanan bir arkadaşım da var.memnunlar ve çok ekonomik olması da avantaj. Bazı veterinerlerin önerdiğini bile biliyorum. Micho da dahil olmak üzere. Herkes ne yazık ki, benim gibi fazla can besleyenler özellikle, proplan,royal canin vb.mamalar ile besleyemiyor. Bence *********.com bir goodyden, mollyden, whiskasdan iyidir. Mamamız ve kumumuz bittikten sonra ordan devam etmeyi düşünüyoruz..

besahin
besahin

103531

Ben kullanıyorum evde baktığım kedim için çok memnumum benim kedim 2 aylık tek problem taneleri kitten olmasına rağmen biraz büyük o yüzen biraz ezip veriyorum ve gayet memnunum pro plan da veriyorum ara da bir ama bono cibo dan çok memnunum ve veterinerlerin hiçbiri kesinlikle verme şu hastalığı yapar demedi tavsiye ederim

Gofretsla
Gofretsla

116585

arkadaşlar ne yaptınız ya? ölüme kadar yolu var ne demek ? birkere tahıl her kedi ve köpek için önemli tahılsız bir mama asıl köpeği hasta edebilir . hiç tahıl tüketmeyen bir köpeği düşünürsek....ben ev köpeğim için kullanıyorum boncıboyu maalesef acanadan vazgeçtim çünkü çok pahalı artık köpeğimin tüyleri daha sağlıklı 23 tane yetişin kedi artı 15 yavru kediyede bakıyorum hepsine mito kullanıyorum ama arasıra bonacıbo getirtiyorum stokta olmayınca (3 ayda bir 15 kilogramlık yaşlı kedi maması,yetişkin kedi maması veyavru kedi maması) geliyor hiç bir sorunda karşılaşmadım 3 yıl 5 yıl 1 yıl baktığım bakacağağım kediler var eğer onlara bir şey olsaydı ben veterinerede götürürdüm hepsinin aşıları var bonacıbo ve mito dan şikayetçi değiliz yıllardır kullanıyoruz (mitoya ve içindekilere bakmanızı ) öneririm

harikayanadur
harikayanadur

105997

peki teşekkürler :)

seraperpek
seraperpek

4970

bahcede baktığım kedilerden birinin yavrusunu sahiplendirmiştim. fakat yeni evini sevemedi, geri vermek istediler. aldım ve evde bakıyorum, tekrar sahiplendirmeyi de düşünmüyorum. reflex yavru maması kullanıyorduk, proplan yavruya geçiş yaptık. mamadan mıdır bilmiyorum ama bugün fazlasıyla artmasının yanı sıra 3 4 gündür çok kötü ishal. akşam veterinere gidicez. ben de bi kaç ay eğer veteriner proplana devam edin der ise onunla besleyip bonacibo veya michoya geçiş yapmayı düşünüyorum. çok fazla kullanan ve tavsiye eden insan var. benim gibi bahce vb yerlerde fazlaca cana bakanlar için hem hesaplı hem de kargo vb imkanları çok iyi.. mito da kullanılabilir tabiiki, zaten mito ve micho arasındaki fark; mitoda sebze oranının daha fazla olması.. bonacibo ve micho da ise et oranı daha fazla.. michoyu tavsiye eden veterinerler tanıyorumm.. bonacibo veya micho ile proplanı karıştırmak benim de aklımda :) nasıl olur bilemiyorum..

BENU
BENU

116602

ben kedilerime yaklaşık 4 yıldır bonacibo veriyorum öneririm

Gayet güzel bir mama köpek için öyle en azından tavsiye ederim

grsymerve
grsymerve

724

Ben rahmetli kızımı ilk aldıgımda kedi bakan bir arkadasım bu siteyi mamayı ve kumunu tavsiye etmişti. Bende araştırdım fiyat olarakta uygun geldi aldım. Kedimle 4 ay kadar zaman geçirdik. Hep bu mamayı yedi ve kumu kullandık. İkisindende cok memnunduk hicbir problem olmadı ne maması bagırsaklara zarar verdi ki bir arkadasın dediği dogru tazeligi hic bi sekilde tartışılmaz, ne kumu kötü kaliteydi böceklenme koku falan olmadı. Sizde bir şans verip deneyebilirsiniz bence.

harikayanadur
harikayanadur

105997

sitesinde ama videolar var çok profesyonel konuşuyorlar etkilendim yani anlamadım ben

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5011 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR