Köpeğimi Salamıyorum

Paamuukk
Paamuukk

355 Puan

Gezdirirken çok çekiştiriyordu bel tasmasıyla biraz dizginledim fakat salamıyorum komşumuzun köpeği evinin yanından ayrılmıyor ama bizimki tanımadığı yerlere gidiyor koşuyor asla yürümüyor alışmadı bir türlü ne yapabilirim

3 CEVAP

Whitedog
Whitedog

2551

merhaba. köpek arkadaşınızın kayışını etrafı çevrili olmaysn yerlerde açmayın. hem sizin köpek arkadaşınız, hem de dışarıdaki köpek arkadaşlar ve insanlar için risk oluşur.
kral köpek ailesi'nin instagram ve youtube hesaplarına göz atarak köpekle kızmadan ödülsüz cezasız nasıl saygılı iletişime geçebileceğinizi öğrenebilirsiniz. kralailesi.com/arsiv/ adresinde de çok yararlı içeriklere ulaşabilirsiniz. dayanıklı ve rahat bir tasma ve kayış ile dışarı çıktınız, köpek kayışı gerdiğinde durun, sadece durun, bir şeyler söylemenize, kayışı çekmenize gerek yok. kayış bollaşınca yürümeye devam edin ve kayış her gerildiğinde bunu yapın. sabır, kararlılık, süreklilikle ve doğru şekilde uyguladığınızda gerçekten çok çabuk fark edeceksiniz etkisini. :)
uygulamalı videosu:
https://www.instagram.com/p/By9uTQ4F2f4/
burada da tasmasız köpek gezdirmek isimli bir video
https://www.instagram.com/p/BpCVE4GBby6/

Kesten
Kesten

801

Salmayalım efendim. Hele şehir hayatında köpeğinizi de başkalarını da riske atmayın. Olmaz olmaz demeyin. Milyonda bir ihtimal gerçekleşince birde bir olur.

zibityus
zibityus

11834

komşunun köpeği daha problemlidir emin olun :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 570 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR