Kedimin Bir Gözü Bulanık

lethenia
lethenia

750 Puan

Merhaba, kedimin sol gözü birkaç gündür bulanık ve puslu gibi karanlıkta diğerinden daha çok parlıyor ve bazen kısılıyor. Dün veterinere götürdüm ve terramycin krem verdi. Ancak kedim o kadar hareketli ve huysuz oluyor ki kremi uygularken tam olarak göz kapağını kaldırıp uygulayamıyorum ama gözünün içine giriyor yine de. Dışa taşan kısımları da hemen siliyor ve yalamaya başlıyor. Herhangi bir sıkıntı olur mu bu durum merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden cevaplayanlar için.

5 CEVAP

Drawhel
Drawhel

13562

Yalamamasına özen gösterin, oyalayarak veya sevdiği bir şeyi yaparak sürmeye çalışın netice de kremin içerisinde bir çok kimyasal madde var yalaması sorunlara yol açabilir

lethenia
lethenia

750

Cidden durduramıyoruz kremi uygular uygulamaz zıplayıp kaçıp deli gibi koşmaya başlıyor tutacak zamanımız bile olmuyor. Sonrasında yoğurt yedirmeye de çalıştım ama çok yemiyor onu da.

Drawhel
Drawhel

13562

Yani az çok anlayabiliyorum benim kız da hapı zor içer baya uğraştırıyor, uyurken de deneyebilirsiniz

lethenia
lethenia

750

Bugün uyurken kremi sürmeye çalıştım sürdükten sonra direk kaçtı ve yüzünü temizlemeye, yalamaya başladı. Umarım bir sıkıntı çıkmaz çok teşekkür ederim cevabınız için.

Esraby
Esraby

3956

Merhaba, kedinizin sonraki durumu ne oldu? Uzun zaman olmuş aynı durumu şu an biz yaşıyoruz süreç nasıl ilerledi iyileşme oldu mu? Teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 532 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR