Fatih Hayvan Hastanesi Kısırlaştırma Deneyimimiz

AnneRoss
AnneRoss

12395 Puan

Merhaba, daha önceki sorularda bahsetmiştim bu sürecin bir kısmından. Bu hastaneye temkinli yaklaşan insanlar gördüğümden süreci bu şekilde paylaşma kararı aldım. Herhangi bir sorunuz olursa yanıtlamaya çalışacağım bu başlık altında.


Kızım daha önce kızgınlığa girmiş, 10 aylık bi kediydi ve kısırlaştırmak istiyodum yavaş yavaş, dolayısıyla veteriner hekim aramaya başladım ancak bütçem kısıtlıydı. Bu yüzden bir yakınımın da tavsiyesiyle buraya sordum. Bana randevuya gerek olmadığını, öğleden sonra saat 5 e kadar kedimi getirebileceğimi, dişi kedi için 275TL erkek kedi için 225TL olduğunu söylediler her şey dahil. Ertesi gün kedimi teslim ettim ve eve döndüm, saat akşam 19.30 gibi beni aradılar ve operasyonun bittiğini, kedimin sağlık durumunun iyi olduğunu haber verdiler. Ertesi gün kedimi aldığımda boynunda (nefret ettiği wkskdkdfk) yakalık, boxında ne olur ne olmaz diye kusmasını dışkılamasını önlemek için bir bez-muşamba , kedimde de iki dikiş vardı karnının sol tarafında. Pansumana gerek olmadığını, 9 gün sonra dikişlerin alınıcağını ve o zaman yakalığı onların çıkarıcaklarını söylediler. Antibiyotik ve vitaminlerinin depo olarak yapıldığını da eklediler. Ortam hijyenikti, hekimler ve asistanlar gayet kibardı ve sorduğum soruları aceleleri olmasına rağmen (çok kalabalık bi hastane ve herkesin acelesi var bu yüzden) cevapladılar. Kedimde herhangi bir sorun oluşmadı, yalnızca ilk gün aldığı antibiyotik yüzünden bir kez ishal şekilde kaka yaptı ve anestezi yüzünden gaz çıkardı, ertesi gün bu sorunlar da yok oldu. 9 gün sonra bugün gittik dikişlerini aldırdık, kedim uslu durduğundan mama bile hediye ettiler :) Sonuç olarak cüzi bir miktara güzel bir hizmet aldık bence ve bu konuda çok mutluyum, tüm süreci düşünerek gönül rahatlığıyla önerebilirim. Başka bir yer için bütçemin iyileşmesini beklemek bi hayli uzun sürerdi muhtemelen.


18 CEVAP

KosanKelebek
KosanKelebek

3016

Ben de uygun fiyatlı veteriner arayışı içindeyim kısırlaştırma için burası bayağı uygunmuş ama ben Beykoz'da oturuyorum kızı resmen şehirler arası yolculuga çıkarmam gerekecek :)

Yamukparmak
Yamukparmak

4259

Çok güzel açıklamıssınız.Teşekkürler.Bebişide öpüyorum :)

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Fiyatı baya uygun geldi. Geçmiş olsun yavrumuza.

buseekucukgol
buseekucukgol

2087

geçmişş olsun çok sevindim sağlıklı olmasına maşallah ;)

MiaaPatiii
MiaaPatiii

2781

Sonunda kurtulmuş kuzuş yakalıktan :D

cicek67
cicek67

4743

Merhaba, kısırlaştırma öncesi kan tahlilleri vs yapılıyor mu acaba?

Siyammm
Siyammm

120334

Benim endişelerim vardı hijyenikmi gibi aydınlandım

Nurguloruc
Nurguloruc

1253

Merhaba ben de kedimi fatih hayvan hastanesine götürdüm iç dış parazit yaptırdım. çok uygun bi fiyata. üstelik yaş mama hediye ettiler. daha sonrasında hasta yavru sokak kedisi için aradım. hemen getirmemi ücretsiz bakacaklarını söylediler. kötü yorumlar görmüştüm fakat ben cok memnun kaldım. alacakları parayı hayvan saglıgından önde tutmuyorlar. herkese tavsiye ederim.

AnneRoss
AnneRoss

12395

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz :)

AnneRoss
AnneRoss

12395

@MiaaPatiii Ya sormayın skskskskdd artık yakalık görünce yönünü değiştirir kaçar heralde :D

AnneRoss
AnneRoss

12395

Merhaba @cicek67 bana böyle bir şey söylenmedi ben oradayken ancak ben gittikten sonra yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum yavruma herhangi bir test. Benim yanımda sadece genel muayenesi yapıldı ve rutin sorular soruldu. Ama bunu arayarak öğrenebilirsiniz.

kubraturan
kubraturan

1045

Ben de kedimi aynı veterimere götürüyorum. Bütün aşıları orada yaptırdım. Gerçekten çok memnunum.

AnneRoss
AnneRoss

12395

@Siyammm Ne mutlu eğer öyleyse :)

Merzela
Merzela

12443

Çok iyi geçmiş olsunn. fakat benim kedim evden cıkartıldıgı an strese giriyo ve saldırganlaşıyor. Yabancı kişilere karşıda aynı pendikte oturuyorum. Fatihe nasıl giderim giderim de kediyle nasıl olur her vete götürüşüm olay oluyor zaten bide orda bırakıp gidersem delirir heralde diye düşünüyorum :(

AnneRoss
AnneRoss

12395

@Merzela Açıkçası benim de yolda çok stres oluyor bu yüzden şeffaf kedi çantası aldım etrafı görünce daha sakin gittik. Veteriner de daha iyi olmuş dedi hatta, belki denersiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1641 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 14 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR