Ailemden Nasıl İzin Alırım.

BerkeFirat
BerkeFirat

169 Puan

Pitbull sahipleneceğim bu siteden fakat ailemden nasıl izin alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

7 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ailenizden tek bir kişi bile köpek istemiyorsa almayın. Kopek bakımı en zor hayvandır. Çiş eğitimi alması uzun sürer,bu sürede her yere tuvaletini yapar. Diş gelişimi süresinde ne bulsa kemirir,ısırır,parçalar. Liderlik kavranı oturtmak için çok fazla çaba ve zaman gerektirir. Günde en az 3 saat dolaşmalıdır. Kendi turuyle,insanlarla ve diğer canlılarla surekli sosyalleştirilmelidir.Kaliteli mama ve aşı şartır. Bahçede bakacaksanız köpek en az 7-8 aylık olmadan bahçede tek başına kalamaz.Sürekli olarak ilgi isteyen bir hayvandır kopek..
Bunlar olmadan yani temel ihtiyaçları tam olarak karşılanmalıdır.
Bunlar normal bir köpek için olanlar. Pitbull özel olarak bakılması gereken bir ırktır.. Enerjik olduğu için 3 saat yetmeyecektir. Liderlikte aşırı zorlayan bir ırktır. Her turlu hayvanla ve ınsanla sosyalleştirme aşırı önemlidir.İlk kez kopek besleyecek olan kişiler için sadece ailedeki ebeveynler köpek bakımında ve liderliğinde ustalaşmış kişiler bakmalıdır.
Evet gerçekten iyi liderlik sağlandığında ve tüm ihtiyaçları tam olarak giderildiğinde muhteşem bir aile kopeği olur. Fakat tecrübeli değilseniz insanlar ve diğer canlılara karşı tehlike arz etmesi çok çok mümkündür.
Tabi ki istisnalar var ama bunlar çok nadirdir ve çok büyük ihtimalle köpek uyumlu karaktere sahiptir..
Size tavsiyem kendinizle , ailenizle ciddi bir şekilde bunu gerçekten yapıp yapamayacağınızı konuşmanızdır. Ve gerçekten hazırsanız uyumlu ırk olarak geçen Golden Retriever, Labrador Retriever ve Flat Coat Retriever den birini sahiplenmenizdir.
Ayrıca lütfen Cesar Millan'nın kitaplarını okuyup programını izleyin ve Youtube dan Kral Köpek Ailesinin videolarını izleyin. Onlara sorular sorun..

doggy
doggy

601

kardeşim ailede 1 kişi kopeğin bakamıyacagına inanıyosa işin zor

ama gerçekten bakacağına inanıyosan ve 2 gun sonra sokağa atmayacaksan
ailen buna inanirlar bide kopek kedi bakmak zordur hele hele pitbull deneyim ister
bence ilk kopek deneyiminse baska cins kopek sahiplen ama yinede senin kararın
mesala iyi bir kopektir.-golden-Border collie-jack russel terrier-bak yinede pittbul kotu bir irktır dmiyorum
aksine iyibir ırktır ama bakması zordur abak ben 7 senedir kopek besliyorum alman çoban kopeği sabahın 5.00 da kalkıyorum sabah aksam olacak sekilde 2 ke sabah 2 kez aksam gezintiye çıkarıyorum.bak daha kolay bır ırkla basla bence

mhtpyldz
mhtpyldz

104584

Ailenin onayi olmadan sakin girisme , ona vakit ayirabilecegine inandir sorumluluginu bakimini ustlenecegine dair ikna etmen gerek ama bi heves icin alma sakin .gercekten iyi bir bakim ve ilgi istiyor hayvanlar .

schindler123
schindler123

3095

Eğer bakamayacaksiniz gerçekten almayın.Komsumuzun üç tane köpeği var ikisine evde bakıyor bir tanesi bahçede kalıyor.Yazık zavalliyi hiç gezdirmiyorlar sabahtan akşama kadar havliyor.Evde baktıkları köpeklerden ne farkı var bilemedim.Kaç kere şikayet ettim hiç ilgilenen yok.

kediaskim
kediaskim

3211

ilk köpeğin olucaksa kesinlikle pitbull olmamalı

Deneyimli biri değilseniz çok zorlanırsınız...

Duman14
Duman14

14039

Ben 8 yıl boyunca kedi için yalvardım en son teogdam eve geldim ve o akşam kedimi aldık ailene sorumluluk sahibi olduğunu göster ama pitbull ağır bir tür yani başa çıkılması zordur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1658 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR