Tavuk Alerjisi

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870 Puan

Kedimin tavuğa alerjisi var, yani tavuklu birşey yiyince çok kötü oluyor. Alerjisi 1 yaşından sonra başladı, o zamana kadar hep tavuklu mama yemişti. Vücudu tavuğa aşırı tepki gösteriyor yani tüyleri dökülüyor, cildinde birşeyler çıkıyor ve gözleri böyle kısık kısık oluyor. Alerjisini öğrendiğimden beri hiç tavuklu bişey vermedim. Fakat birkaç gündür evde yoktum ve Nurgül abla kedime, diğer kedimin tavuklu mamasından vermiş, hemde 2 öğün. Dediğim gibi alerjisinden sonra hiç yememişti. Gözleri şuan kısılmış baya, tüylerinde birşey yok diyor ama emin olamadım. En kısa zamanda eve gideceğim ama şuan gidemiyorum. Alerjisi olup yiyince birşey olan var mı acaba? Veterinere daha götürmedi ama ciddi birşey olmasından korkuyorum???

2 CEVAP

mrvcick
mrvcick

626

Hiçbir şey olmaz içini ferah tut. Benim kedimde de mama kaynaklı alerji başlamıştı hemen veterinere gitmiştik çünkü sürekli kaşınıyordu ve vücudunda sivilceler çıkmaya başlamıştı. Alerji şurubuyla geçti çok şükür. Ayda 1 protein açısında kendim tavuklu yaş mama yapıyorum ama hiçbir etkisi olmadı. Somonlu mama en iyisi. Kendi mamasını yemeye başlayınca düzelir.

Poficann
Poficann

103514

Ben de kedime 4 ay boyunca sadece tavuk verdim, bir süreden sonra tüyleri dökülmeye başladı vete sorunca vitamin eksikliğinden dolayı olabilir dedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR