Probiyotik Yedirme

sekerfare21
sekerfare21

115656 Puan

Kedimin mama degisimi tekrar ayarlayamamisim, ishal oldu. Zaten kronik civik kaka problemi vardi. Veteriner linkteki probiyotikten verdi kullanmam icin 5 gun, gunde bir paket halinde ama tadini hic sevmedi. Probiyotigi yas mamasina, kuru mamasina, suyunu odul mamasina, tavugun icine, tavuk suyuna, her seye koydum ama hicbirini yemek istemedi.


Kokusunu bastirabilecek bir yontem biliyor musunuz? Ya da daha severek yedikleri bir probiyotik var midir?


Elimle zorla agzina surdum ama toz oldugundan zorlamak gerekiyor biraz ve hic hosuma gitmiyor bu durum. Daha duzgun bir yontem varsa onu deneyeyim.


https://www.*********.com/pharmax-immusyn-kedi-kopek-sindirim-duzenleyici-toz-5gr-21585

2 CEVAP

Milovat
Milovat

13131

Merhaba, aynı ishal problemi bende de var ve benim yavrum da yemiyor. Yemeyince zorlarsaniz da yediği mamayı da yemeyi bırakıyor, bu yüzden mamasının üzerine döküp zorlamayın. Uyarının ardından şu şekilde verebilirsiniz; Bir çay bardağı suyun içerisine bir paket probiyotigi dökün benim probiyotik nutri flora 2 g. Sizin linki açamadım benim beceriksizligim mi bilmiyorum eğer iki gram ise dediğim metodu uygulayın. Daha sonra bir şırınga yardımı ile yavrunuzun ağzına azar azar yan kısımdan verin. Çok geçmiş olsun.

Milovat
Milovat

13131

Ayrıca su tüketimi de ishal de çok önemli olduğu için, su ile karıştırmanın herhangi bir sakıncası yok merak etmeyin. Yavrular ishal olunca gerçekten çok fazla su kaybediyor ve içmeleri için destek gerekiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 567 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR