Sokak Kedileri İçin Mama

Tengu
Tengu

14308 Puan

sokaktaki kedilere az da yeseler daha besleyici olsun diye yavru kedi maması veriyorum ama geçenlerde yavru kedi mamasını daha çok yemeleri gerekiyor diye bir şey okudum. doğru mudur?

4 CEVAP

iidyl
iidyl

116641

yavru kedi maması yetişkin kedilere gereksiz vitamin yüklemesi yapar. yavru kedi mamaları yetişkin kedilere miktar olarak az, içerik olarak da fazla olacaktır ama karınları uzun süre tok kalmaz. alacakları karbonhidrat ve protein ağırlıklı tok tutacak bir besin çok daha iyi olur. tabii sizin tercihinize bağlı ama 10-15 kg yetişkin maması alırsanız (mystic bayağı ucuza denk geliyor mesela) daha uyguna gelir ve kediler için de daha sağlıklı olur.

Tengu
Tengu

14308

keşke daha önce sorsaymışım iyi bir şey yaptığımı düşünerek 2 yılı aşkın süredir hata yapıyormuşum teşekkür ederim. mysticin fiyatı gerçekten uygunmuş. elimdeki mama bitince mystic alacağım. tekrar çok teşekkür ederim

Seliniz
Seliniz

877

O kadar büyük bir fark olmaz bence eğer mama kaliteliyse .Adult kitten mamalarda sadece boyut değişiyo ama mystic yetişkin çok daha mantıklı evt bencede yetişkin maması verin

iidyl
iidyl

116641

zararın neresinden dönerseniz kârdır, açlıktan öleceklerine kitten mamayla beslensinler daha iyi.. hiç vicdan azabı çekmeyin yani.


rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR