Kedi Isırmasını Engellemek

heniy
heniy

1422 Puan

Merhaba arkadaşlar , kedim 4.5 aylık ama sürekli ısırarak oynuyor benimle ve gerçekten çok can yakıyor bende alışsın istemiyorum ama severken bile bir anda elimi ısırmaya başlıyor , bunu nasıl engelleyebilirim ?

3 CEVAP

Gelyahron
Gelyahron

118178

Hareketli oyuncaklar temin edip dikkatini o yöne çekebilirsiniz. Kendinizle oyun oynayarak biraz daha fazla ilgilenin. İyice yorulduğu zaman kendini isirmadan sevdirir

Bikedi
Bikedi

13753

Ben de bu konuda muzdaripim. Hayir diyorum oynamayi birakiyorum. Henuz bi faydasini goremedim. Benden yuz bulmazsa esime gidiyor ondan bulmazsa ogluma gidiyor hepimizi dişliyor... Veteriner buyuyunce akillanir diyor:)

Aylin9995
Aylin9995

1051

Merhaba :) KESİNLİKLE ellerinizle oyun oynamamalısınız. O kendi kendine oyun oynarken sevmeyi de çalışmayın. Çünkü eliniz bir yerden sonra onun gözünde oyuncak gibi görünüp, oyuncak bulmak yerine direkt sizin ellerinize saldırabiliyor. Bol bol oyuncaklarıyla oyun oynayıp alıştırmanız lazım sadece. Oltalı oyuncaklar var, onlarla kudurur kediler normalde hem eliniz de ondan uzaklaşmış olur oyun oynarken onunla, oyuncak atıp bulmasını da isteyebilirsiniz de :) Mırlayıp ısırıyorsa sevgi ısırığı deniyor ona çok tatlı bir davranış, ama eğer bayaaa ısırıyorsa ''ağğh'' diye bir ses çıkartıp, ellerinizi çekin. Canınızın yandığını göstermiş olursunuz, aynı zamanda da size ısırdığında ilgiyi keseceğinizi öğrenmiş olur. Kırması zor bir alışkanlık maalesef ama hazır yavruyken öğrenebilir. Başarılar! :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 327 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR