Kedim Resmen Deliriyor

nilayy24
nilayy24

13086 Puan

Gece bu saatlerde kedim ordan oraya deli gibi gurrrrlayarak koşmaya başlıyor :D bi yerlere çarpacak canı yanacak diye korkuyorum öyle hızlı koşuyor ki sonrasında dili dışarda nefes alıyor. Kedim 5.5 aylık erken kızgınlık olabilir mi yoksa bu normal mi? Teşekkür ederim şimdiden.

5 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Hayır kızgınlıktan değil bütün kediler gece belli saatlerde kudurur böyle, sizin gene erkenmiş benimkiler gece 3-4 gibi deliriyolar.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

ev 2 kat merdivenler ahşap ve benim ayı kedilerim gecenin köründe merdivende koşuyolar.. düşünün neler çektiğimi

elberp
elberp

1070

Rahmetli Arya geceyi sakin, sürekli uyuyarak geçirirdi ama Maya tam tersi. Gece biz yatınca o da yatıyor fakat genelde saat 5-6 gibi uyanıp bi 5-10dk koşturup duruyor. Tavana kadar olan ağacının tepesine bile 1 saniyede çıkıyor, o derece enerjisini boşaltıyor. Yatağıma gelip 1-2 kere yalıyor, hiç gözümü açmıyorum, bi kere yalıyo cevap alamayınca gidip uyuyor. Eğer uyandığımı görürse uyutmaz hale geliyor :)

Bikedi
Bikedi

13753

Kediler hem gece hem gunduz avlanan hayvanlar. İcgudusel olarak geceleri kudurup kosturmalari o yuzden. Bizimki de gece 2 civarinda idman yapiyor

ayays
ayays

1031

Sizin saatler yine daha makul , bizde senfoni saat üç gibi başlıyor sabah dokuza kadar. Yatak odası kapısı kapatmak mi , aman mümkün dahi değil çünkü bu sefer kapı onu çığlık bestesi başlıyor. Kapamayınca da tepemizde gurlayarak bağırıyor:))))


Kızgınlık değil, gündüz çok yormadigimiz için geceleri iç güdüsel olarak uyanıp coşuyor bizim afacanlar:))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 378 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR