Kedim Kuşun Peşine Balkondan Atladı :(

riobrazil
riobrazil

173 Puan

Merhaba. 4 aylık kedimiz bugün bir anlık boşlukta 4. Kattan düştü.heryere sineklik taktırmıştım düşmesin diye. Ama balkon sinekliği açılınca bizden önce balkona fırlıyor ve bu kez düşüverdi :( sol kolu kırıldı dirsek bölgesinden. Hemen veterinere götürdük. Gereken herşey yapıldı.Gözüme uyku girmiyor sakat falan kalacak diye çok korkuyorum.Ayağını dirsek kısmından itibaren hiç oynatamıyordu.adeta cansız gibi. Ayağı kırılan tüm kediler bu şekilde mi olur. Yani kırılan yeri hiç oynatamaz mı?

4 CEVAP

Gelyahron
Gelyahron

118178

Geçmiş olsun, iyi mudahele yapıldıysa sakat kalmaz, tel mi taktılar alçıya mi aldılar

riobrazil
riobrazil

173

Atel yapıldı. Çok kötü bir kırık değilmiş ama ayağını hiç oynatmaması beni korkuttu.cansız gibi sallanıyordu kolu.patisi geriye doğru bükülmüş ve sürükleyerek yürüyordu çok üzülüyorum.

riobrazil
riobrazil

173

Umarım dediğiniz gibi düzelir. Başka birşeyi olmadığı için çok seviniyorum ama onu o halde görünce içim parçalanıyor. Cevabınız için çok teşekkürler. Büyük ölçüde içimi rahatlattınız.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Yok yok telaşlanmayin düzelir. Daha çok genç kediniz. benim kedimin omuru kırıldı kuyruğu koptu. O zaman iki yürüyüp duruyordu şimdi maşallahı var duvardan duvara atlıyor. Sizin de moralinizin yüksek olması lazım çünkü kediler hissediyor. Siz ne kadar güçlü olursanız kedinizde aynı oranda güçlü oluyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR