Korkak Kedi

Ozge00
Ozge00

131723 Puan

Bugün arkadaşım çocuğunu bana bıraktı. Kedim saklandı çıkmadi baya uzun bir süre, bende zorlamadım. Çocuk dondurma yerken birden koşup üstüne atladı. Tüyleri bir guzel kakaolu dondurma oldu, silmeye çalıştım ama kaçtı. Zaten korkak bir kedi baska biri gelince ekstra saldırgan, korkak oluyor. Ne yaptıysak aşamadik. Ödül mamasi verdiriyorum gelenlere, mamayı alip kaçıyor. Ben hariç kimseye yaklaşmıyor, sevdirmiyor. Stresten ishal de oluyor hemen, beni de üzüyor. Gözleri kocaman bir şekilde koltuğun altında şuan. Üstüne de gitmek istemiyorum cok ama bununla nasıl başa çıkabiliriz bilmiyorum. Biliyorum zamanla olacak bir sey ama bunu aylardır deniyoruz, artık kimse gelemiyor eve. Gelmek isteyenlere sürekli bahaneler uyduruyorum, duymasınlar da :D antistres macun da cok ise yaramıyor, surekli kullanmak da istemiyoruz.
Ayrıca erkeklerden nefret ediyor, kadınlara biraz daha ılımlı.
Önerileriniz varsa bu konuda cok iyi olur.

4 CEVAP

Aylin9995
Aylin9995

1051

Merhaba :) Bu kadar ürkek bir kedi için yapabileceğiniz en güzel şey ona ait bir oda belirlemeniz olacaktır. Böylelikle o odaya alışıp, kendi alanı olarak benimseyeceği için rahatlayacaktır. Kediler iç güdüsel olarak köşelerde takılmayı severler. Eğer bir oda ayırabilirseniz bir köşeye battaniyeleri veya yatağını yerleştirip güvende olmasını sağlayabilirsiniz. Başarılar! :)

Ozge00
Ozge00

131723

Ayni odada uyuyoruz. Yatağı da hemen yatağımın yanında, odada benden cok onun esyasi var yani istediği şekilde takılıyor. Parkur bile yaptım odaya oyalansin diye. Genelde salonda benimle takılır, birlikte yatarız kalkariz hep. O konuda sıkıntı yok, şükür.
Hem korkuyor hem de merak ediyor yanımıza geliyor, saklanıyor. Şimdiye kadar baktığım en ilginç kedi. Davranışlarınin çoğunu çözemiyorum. Teşekkürler yorumunuz icin :)

Pati_paw
Pati_paw

616

Benim belalı kedim programını izlemenizi tavsiye ederim . Kendi bölgesini koruma içgüdüsü olabilir

nilayy24
nilayy24

13086

Kedilerin çoğu misafirlerden hoşlanmaz ama bu biraz aşırıymış:D benimki de başlarda sevmiyordu şimdi gelen misafirlerin tepesine çıkıyor. Eve gelenlerin önce elini Kedinize koklatmasını, sonra kediniz izin verirse dokunmasını sevmesini isteyin. Belki misafirler çok yüksek sesle konuşuyordur bu da olabilir. Benim kedimin kendi odası var bir oda sırf onun, hoşlanmadığı birileri geldiğinde odasına gidip uyuyor orada güvende hissediyor. Böyle bir ortam yaratabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 299 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR