Kedim Benim Yüzümden Kafasını Çok Sert Bir Şekilde Çarptı Bir Şey Olur Mu, Çok Endişeliyim :(

kedi-simba
kedi-simba

183 Puan

Bugün kedim çalışma masamın altına girmişti. Ben de onu oradan alayım dedim, sonra onu kaldırırken kafasını masaya çok sert çarptı. O anın acısıyla kucağımda çırpındı, çok korktum sonra kucağımdayken hemen oturdum sevmeye başladım. Hemen sonra en sevdiği oyuncağıyla oynatmayı denedim oynadı, ödül maması verdim sorunsuz bir şekilde yedi fakat hala çok endişeliyim ona bir şey olursa dayanamam hele benim yüzümden olursa... Daha 3 aylık :( İşte durum böyle, ciddi bir şey var mıdır yoksa basit bir şey midir bilen varsa söyleyebilir mi?? Çok korkuyorum. ????????????????

5 CEVAP

TarcinBey
TarcinBey

13649

dış bakidan net bir şey söylenmez tabi ama Yürürken oyun oynarken dengesini kaybetmiyorsa yürüyüşünde bozukluk yoksa aşırı halsizlik yoksa şimdilik iyidir demek :)

kedi-simba
kedi-simba

183

Peki halsizlik, yürüyüşünde bozukluk, yemek yememe, su içmeme, oyun oynamama belirtileri yokken de bir şey olma ihtimali var mı?? Varsa ne olabilir.

AnneRoss
AnneRoss

12395

Benim kedim kendisi oynarken koşarken de farketmeden güm güm kafa atıyo dolaplara falan, evimiz küçük ve kedim şapşal sanırım :) Ama şimdiye kadar bi şey olmadı çok sert darbeler de almasına rağmen, bence endişelenmeyin o kadar hassas hayvanlar değiller gibi. Bir anormallik farkederseniz -ki sanmıyorum- o zaman veterinere gidersiniz. Geçmiş olsun minnoşa :)

kedi-simba
kedi-simba

183

AnneRoss çok teşekkür ederim beni rahatlattınız. Şu an gayet mutlu , iyi ki bir şey olmadı :)

AnneRoss
AnneRoss

12395

@kedi-simba Ne mutlu o zaman :) Ben de hepi topu bi aylık bi kedi annesiyim başlarda çok üstüne düşüyodum ama sonradan gözlemleyince muhteşem yaratılmış dayanıklı canlılar olduğunu gördüm, siz de hiç endişelenmeyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 390 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR