Kedim Eve Gelen Başka Bir Kediyle Anlaşamıyo

Didemseren
Didemseren

242 Puan

Bir hafta önce evimin yakınlarında yavru bir kedi fark edip evime aldım ama kedim bu durumdan çok rahatsız sürekli kavga ediyolar eve gelen kediyi sevmeye kalkınca beni ısırıyo ne yapmam gerekiyo yavru olduğu için sokağa tekrar atamam da

5 CEVAP

Badems
Badems

12123

Yavas yavas alistirmaniz lazim birden ikisini de karsilastirmayin. Oncelikle ayri odalarda durmasi lazim. Birbirlerinin kokularini alistirmalisiniz oncelikle. Sonra yavas yavas kapi araliklarindan birbirlerini gormesini saglayabilirsiniz. Mama kaplari ayri yerlerde olmali bu surecte. Ufak olan kendini tehlike altinda hissedip mama yemeyebilir. Bir sure ugrasirsinuz ama sonrasinda hersey yoluna girer.

schindler123
schindler123

3095

Benim kedim de çok kıskanıyor.Birbirlerine aliştırmaya calisin,bazen alisiyorlar bazen de somurtup ayrılıyorlar ama yine de zamana birakin.Ikisini de sevmeye calisin.Benim kedimin yüzünden kıskançlığı anlaşılıyor o zaman onunla biraz fazla ilgileniyorum küçüğün önüne o arada yiyecek birşeyler bırakıyorum gözden uzak tutuyorum.

sevda_41
sevda_41

1387

bizde de var aynı sorun ama gün geçtikçe gelişme yaşanıyor. onun yanında yavruyla ilgilenmeyin herşey de öncelik onun olsun mama, yatak, oyun vs. kendilerinin yerini almasından korkup bu tavrı alıyorlar.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Büyük olanda bu durumdan strese girip hastalanabilir. Sabırlı davranın bence de yavaş yavaş arkadaşların önerilerine uyun. Ben bu durumu başaramadm kedim kıskançlıktan hastalandı :( kolay gelsin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 823 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR