Kedimin Kilosu Normal Mi?

servetnilay
servetnilay

4155 Puan

Merhaba! Kedim 8-9 aylık en son veterinerde klinikte ölçüldü 3.500 3.700 gibi bişeydi bundan önceki kedim 5 kiloydu Şöyle bakınca çok zayıf gözükmüyor ama yinede sormak istedim


6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Fit bir kedi, ırkının özelliği zaten atletik vücut yapısı.

Milovat
Milovat

13131

Kedinizin cinsiyeti nedir? Eğer dişi ise kilosu gayet güzel kilosu. Ayrıca yavrunuzun illa etli butlu olmasını istemeyin zayıf ama hareketli olmasi, çevikliği vs çok daha iyidir. Anneler çocuklarını hep küçük, zayıf çelimsiz görüyor ya :D neyse kilosunun kâfi olup olmadigini yan yaptırdığınızda karnının içine çöküp cökmedigine, sırtına dokunduğunuzda kaburgalarını hissedip hissetmediginize bakarak anlayabilirsiniz ancak dişi kediler için üç kilo gayet güzel bir kilo :'))

ReisGae
ReisGae

2454

bence iyi kiloda

Gulsahka
Gulsahka

11344

Şöyle. Benim kedim 2 buçuk yaşında olacak neredeyse. Kedim 3 buçuk kiloydu en son vete gittiğimde ben de öyle düşünüyordum. Veterinerime kedim çok zayıf kilo almıyor dedim bana dedi ki bu kilo kedi için en ideal kilo zayıf değil kesinlikle kilo almasını istemeyin daha problem oluyor büyüyünce dedi. Yani bu kilolar kediler için ideal zayıf diyemeyiz.

dolstoy
dolstoy

2355

kilo değişken bir şey yani 3 kilo olur 5 kilo olur denmez. attığım linkte olması gereken kilo endeksi var https://bit.ly/334uCXH . fotoğrafa bakın nasılsa ona göre önlem alın. link uzun olduğu için kısalttım,, reklam olmaması lazım.

Tüy yapısına, boyuna göre değişiyor görünüşü. Mesela bizimki 4 kilo. Tabi biraz da tüylerden olsa gerek :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 413 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR