Üçüncü Göz Kapağı

ugcant
ugcant

724 Puan

Kedim birkaç gündür miyavlaması artmış, iştahsızlık görmesem de hafif bir halsizlik belirtileri görüyordum. Dün gün boyu bir şey yokken akşam kısa bir şekerleme yapıp uyandıktan sonra tek gözünde üçüncü göz kapağı dediğimiz kısım kapanmış ve tam anlamıyla açamıyordu. Bugün hemen veterinere gittim kontrol ettiler, ateşinin normalden fazla olduğunu söyleyip ateş düşürücü vurdular bunun yanında da gözleri için Neo-Kort isimli bir damla verdiler günde üç sefer olacak şekilde kullanmamı istediler. Ancak sorunun ne olduğu hakkında pek bilgi verilmedi yarın ateşi için tekrar gelin dediler. Üçüncü göz kapağı açıldı ve biraz gözünü incelediğimde kılcal damarlarda aşırı kızarıklığın yanında o gözü saydamlığını kaybetmiş vaziyette(görselde de göreceğiniz üzere). İçime kurt düşmesine sebep olan şey şu görme kaybı yaşar mı? Başına benimkiyle aynı durum gelen arkadaşlar gözünün şu an böyle olması normal midir merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim.


3 CEVAP

mrvargc
mrvargc

801

Neo-kort kortizon icerikli bi goz damlasi olmasi lazim. Belki onun bir yan etkisidir. Eger gozu acildiysa yavas yavas kendisine gelir diye dusunuyorum. Siz yinede emin olmak icin isterseniz veterinerinize danisabilirsiniz.

ugcant
ugcant

724

İlk mesajımı düzenleyemediğim için şunu da eklemek istiyorum. İki göz bebeği arasında büyüklük farkı yok aynı boyuttalar.

ugcant
ugcant

724

Biraz daha iyi şu an gözü sanırım birkaç güne daha da iyi olur. Teşekkürler cevabınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 613 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR