Acil Yardıma İhtiyacım Var

Erogluekiin
Erogluekiin

24279 Puan

Hayatımda ilk defa köpek bakıyorum, arkadaşım köye gitmek zorunda olduğu için ( asıl sahibi) 20 gün boyunca ben bakmak zorundayım. Arkadaşım gitmeden önce tedaviye başladık ağır bir uyuz geçiriyor. Bir sürü ilaç iğne kullanıldı 350 tl ödedik ama bir işe yaramadı 1 ay geçti. Sonra arkadaşım köye gitmek zorunda kalınca ben ilgilenmeye başladım bonocibo mama kullanıyor ilaçlara çok para harcadığımız için. Tüy güçlendirici vitamin kullanıyor. Bu aralar arkadaşımı özlediği için yemek yemiyor çok az yiyor sadece içine et koyarsak çok yiyor. 9 yaşında 42 kilo ama bu aralar baya zayıfladı başka bir sıkıntısı yok beni seviyor huysuz değil sadece yemek az yiyor bir de uyuzu geçiremiyorum en son kenaz denilen bir şeyle yıka dediler yaptım. Başka önereceğiniz bir tedavi var mı ne yapacağım uyuzuna/ açlığına


Öğrenci olduğumuz için veterinere 350 tl vermek bizi çok zorladı şu an ne yapacağız bilmiyoruz


4 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Hiç köpek bakmadım aslında. O yüzden ne desem eksik olur gibi. Ama et seviyorsa kuru mamaya ek olarak evde mama yapabilirsiniz. Tavukla makarna haşlasanız bile yiyecektir diye düşünüyorum. Ki bir sürü mama tarifi var internette. Daha sağlıklı bi şeyler çıkarabilirsiniz ortaya.

sforselin
sforselin

119776

İlaç önermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Ama internette dicromec adında bir ilaç önerisi görmüştüm. Gördüğüm uyuzu olan köpeklerde kullanabilirim diye bi küçük araştırdım ama bi hekime sormadım. Zor bulunan bi ilaçmış. Bir hekime danışarak kullanmayı düşünebilirsiniz.

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Teşekkür ederim iştahını güçlendirmek için bir öneriniz var mı

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 428 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR