Kedim Misafir Kedinin Kokusundan Rahatsız.

Ebaytemac
Ebaytemac

189 Puan

Arkadaşımın kedisi 2 gün bizde kalmak zorundaydı. Biraz saldırgan olduğu için ve evde küçük çocuk olduğu için odamda baktım. Fakat 2 günde kedinin kokusu odama sindi. Kendi kedim de odama girdiği zaman rahatsız ve kedi gitmesine rağmen tisliyor. Yardım edin diğer kedinin kokusunu odamdan çıkarıp tekrar eski düzenimize nasıl donebiliriz?

4 CEVAP

MehmetDMerlin
MehmetDMerlin

1933

Erkek kediler koku bırakırlar kendi bölgelerini belirlemek için. yabancıladığı bir yerde olduğu için koku bırakmış olabilir.Bu koku hormonlar içeren bir karısımdır agırlıklı olarak testosteron bu yüzden silerek bunun kokusu zor çıkar.koku bıraktıgı bölgeleri belirleyip kalitelisinden bir koku giderici sprey kullanmanız lazım bir iki saat sonra silin koku geçene kadar tekrarlayın.Kıyafet gibi birşey ise çamaşır suyuna batırın.

MehmetDMerlin
MehmetDMerlin

1933

Eğer gelen kedi dişi ise de o koku bırakmaz sadece geçtiği ve sürtündüğü yerlere kokusu siner oraları silerek ve havalandırarak kokusunu giderebilirsiniz

FridaDora
FridaDora

4279

Kendi kediniz eşyalarını alıp diğer kedinin kullandığı yerlere sürtün.

Ebaytemac
Ebaytemac

189

Gelen kedi erkek kediydi. Kendi kedim dişi. Eşyalarına kokuyu surmeyi denedim. Ama bu sefer kendi eşyalarına yaklaşamamaya başladı. Koku giderici sprey deneyeceğim şimdilik. Teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 322 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR