Kedimin Düşmesi

Kdkdkdkd
Kdkdkdkd

774 Puan

Kedimin düşmesi ile alakalı soru neden silindi acaba? Biri daha bir şey yazmıştı sanırım okuyamadım

11 CEVAP

Blychee
Blychee

1453

Ben bir sürü şey yazdım size, konuyla alakalı. Kusması var dediniz, tuvaletini yapmıyor dediniz veterinere götürmeniz gerekiyor. Sonrası içinde bilgi verdim

iidyl
iidyl

116641

sinekliğin kediyi tutmayacağını düşünemeyişiniz ve kedinizi gözlemlememiş olmanız sizin ihmalkarlığınız tabii, kimin olacaktı?


rüzgardan açılmasa bile sineklik kedileri tutmaz. buradan yardım beklemeniz çok saçma, bir de sorunuz silinince saçma sapan bir başlık daha açıyorsunuz.


allah kedinize şifa size akıl fikir versin.

iidyl
iidyl

116641

ihmalkarlığınız ve vurdumduymazlığınız yüzünden silinmiş olabilir :))

Çok acımasız bir yorum olmuş lütfen empati kurmayı öğrenin

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Evet sizin ihmalkarlığınız sineklik çıtçıtları açılıp kapanmayla ve hava şartlarıyla gevşiyor zaman içinde, birkaç yılda bir değiştirilmeleri gerek o yüzden. Biz boşuna mı çift çıtçıt artı üstüne bir de kilit yaptırdık sinekliklere.

iidyl
iidyl

116641

hanımefendi(?) burada bu olayı yaşayan insanların tümü er ya da geç bilinçlenip sağlık sorunlarını veterinere sormayı öğrendiler.


buradan kafasını kaldıramayacak haldeyse ve kusuyorsa biz ne yapalım enerji gönderip kedinizi iyileştirelim mi ne bekliyorsunuz?


aynısını ben de yaşadım aşıdan sonra kedim halsizleştiği için başlık açtım ortadaki tek sorun halsizliği olduğu halde linçlendim. KEDİNİZ DÜŞMÜŞ, ALÇILI BİR HALDE VE ÜZERİNE BİR DE KUSUYOR BİR SÜRÜ İNSAN SİZE YARDIM EDİYOR VE EMPATİ YOKSUNU OLAN BİZ OLUYORUZ?


bir gün buradaki troll olmasa bile acınası hale gelen sorunlar yüzünden kafayı sıyıracağım.. bakalım ne zaman olacak?

Kdkdkdkd
Kdkdkdkd

774

Sinekliğin rüzgardan açılması benim ihmalkarlığım mı oldu şimdi

Kdkdkdkd
Kdkdkdkd

774

Gerçekten buradaki herkes empatiden yoksun :( sizin gibi yıllardır hayvan beslemiyorum tecrübem sizin kadar yok. Allah kahretsin ki böyle bir durum başıma geldi ne yapabilirim diye yardım istiyorum siz bu olayın çözümünü değil nasıl olduğunu kurcalıyorsunuz sonuç olarak benim kuzum şu anda yerinden kalkamayacak kadar kötü halde ve daha önce böyle bir durumu yaşayanlar eminimki olmuştur diye sormak istedim

Kdkdkdkd
Kdkdkdkd

774

Evet size gerçekten çok teşekkür ederim. ????????????????

Ozge00
Ozge00

131723

Kedideki belirtirler ne tekrar yazar misiniz ben sorunuzu görmedim

Blychee
Blychee

1453

Alçıdan sonraki süreç için yardımcı olur fakat kusma ve tuvalet için kesinlikle veterinere baktirmaniz gerekiyor, bizim sadece tecrübemiz var veteriner kadar bilgimiz olması imkansız, bu tarz şeyler kediyi ölüme dahi götürüyor. Başka bir veterinere kesinlikle götürün anlatın bu sikayetleri

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 718 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR