Ecosin Ve Mantar

mishathecat
mishathecat

116964 Puan

Kedime mantar teşhisi konmuştu yaklaşık 1.5 ay önce, batikon ve travazol krem kullanıyordum günde 3-4 kere pansuman yapıyordum. Bir ara geçti gibiydi ama şimdi yeniden oluştu ve burnuyla göz kenarına da geçti. Ecosini burda önermiştiniz, kullansam ne kadar sürede geçer ve tekrar eder mi? Ortalama fiyat bilginiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

5 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Bağışıklığını güçlendirin. Sık sık tekrarlanmasi bundan olabilir.

Ozge00
Ozge00

131723

Bir de veterinere danışarak kullanın. Burda daha once ecosin mantari arttirdi diye başlık acanda vardı yani bilemeyiz. Veterinerle yol almak daha doğru olur. Başka bir veterinere de danışmanızı öneririm

Miyumiyuu
Miyumiyuu

4802

Kedim tam 3 kez art arda mantar olunca son çare ecosini denedik, uygulamayı veterinerimiz yaptı o yüzden uygulama konusunda bilgim yok, ecosin sayesinde yaklaşık 2 haftada o anki tüm mantarlardan kurtulduk ama birkaç ay sonra yine mantar oldu, ecosin bence işe yarar bir ürün ancak mantarın tekrar çıkmaması için bağışıklığının yüksek olması şart

ayays
ayays

1031

Ecosin, mantar aşısıvd bu minvaldeki mantar tedavisi ilaçlarının temelinde vücutta ortaya çıkmis ya da deride yumurta halinde bulunup olgunlasmayi, gözle görülür hale gelmeyi bekleyen mantarları deri yüzeyine önce çıkartmak sonra da onları dökmek varmış.


İlaç kullanımından sonra başka alanlarda da döküntü oluşması sıçrama ile birlikte ikinci bir seçenek vücudun yumurtaları atması olarak da değerlendirilebiliyormus. Burada kriter yeni alanların yayılım gösterip göstermedigi. Eğer önce çıkıp sonra hemen kurumaya iyileşmeye başlıyorsa uygulanan tedavinin doğru olduğunu gösterirmis. Bunu biz mantar sürecinde hekimimizden dinledik ve bizzat yaşamış bulunduk. Tabi her mantar türü için midir derseniz net bir şey diyemem.


Ecosin ile tek seferde çözdük. 90 TL gibi bir ücreti vardı sanırım. Ancak ısı derecesi çok mühim, eğer doğru ısı olmazsa ilacın etkisi olmuyor. Bu yüzden klinik desteği tavsiye ederim. Aynı zamanda batikon ile bölgeyi temiz tutmak, vitamin vb ürünlerle bağışıklık arttırmak gibi yan destekleyicilerde de bulunun.


Çok geçmiş olsun

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Ecosin bizde işe yaramadı. Kedimde ağır derecede mantar vardı. Buradan önerilen doğal bir yöntem ile 1 haftada iyileşti. Lavanta çayı ve crystalin sprey aldım. 1 gün lavanta çayı ile yıkadım ( vücudunun her yerinde olduğu için) bir gün sprey ile ovdum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79584 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR