Ayagi Kirilan Kedim

kedimin 2 gun once sol.arka kalca tarafinda kirigi olustu balkondan atladi 3.katan ve bugun vet goturdum tek kirigi oldugunu soyledi ameliyat parqsi yuksek oldugu icin odeyemiyorum atel taksam acaba olurmu yardimci olursaniz sevinirim ne yapmaliyim.daha 3 aylik

6 CEVAP

nilayy24
nilayy24

13086

Ameliyat parası ödememek için keşke file, içe açılan sineklik parası ödeseydiniz
Gerçekten çok sıkıldım böyle ihmal kokan başlıklardan. Sonra da buraya gelip yardım istiyorsunuz. 3 aylık kedinin ufacık canı sizin sorumluluğunuzdaydı.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Fatih yaşam veterinere götürün, yarı fiyatına yaparlar. Atelle olmaz, bundan sonra camlarınıza da önlem alın, yazık günah 3 aylık bebek daha.

AnneRoss
AnneRoss

12395

Fatih Hayvan Hastanesi uygun fiyatlarıyla ünlü bir yer, ben de tecrübe ettim gayet ilgililer. Oraya gidebilirsiniz.


Bunun dışında kediniz atlamadı, kediniz düştü çünkü herhangi bir koruma yoktu. Lütfen ömrünün kalanını sizinle geçirmesini istiyorsanız 50 lira verin ve balkonunuza koruma yaptırın.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Fotoğraflı başlık açar mısınız rica etsek

Ozge00
Ozge00

131723

Cok üzüldüm gerçekten ama burdan yardim alamazsiniz. Instagrama yönelin. Bulunduğunuz sehrin hayvan sitelerine yazin. Yardımcı olacak biri cikar umarım

derya1616
derya1616

2557

guzel arkadasim biraz onlemle ne kedinin cani yanar nede sen burdan medet umardin.yaklasim yarim saat once banyoyu temizlerken dusakabinin cami patladi o sirada kedilerim beni izliyordu.onlarin ustune kapaklandim ve sirtim delik desik oldu .ikisini de kaptigim gibi disari koydum ama ayaklarimda terlik giyip onlari cikarana kadar banyonun bütün yerleri kan doldu.bunu şunun icin anlattım.onlar bize emanet .onlar bizim olmak istemedi biz aldik bu sorumlulugu.ve elimizden ne geliyorsa en iyisni yapmaliyiz.belki sende arkadaslarin dedigi ufak onlemleri alsaydin kimsenin cani yanmazdi.simdi benim canim yaniyor inanin enseme kadar delik desik oldum resmen ama onlar icerde saglikli bisekilde yatiyorya .onemli degil.allahin emaneti bize onlar.umarim uygun tedavi eden biryer bulursunuz.belediyelerin veteriner hizmetleri var belki yardimi dokunur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 355 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR