Yavru Kedim Gözüme Saldırıyor

Beraber yatıyoruz zaten asla yerinde yatmaz. Seviyorum, öpüyorum her şey yolunda ama birkaç gündür gözüme atlama huyları başladı. Dün gece gözüme patisini soktu yapma hayır falan dedim yine yaptı aynısını, canımı yaktı, bayağı gözüm sulandı falan. Artık diken üstündeyim, korkuyorum. Acaba oyun mu yapıyor? Yoksa bana mi kızgın?

6 CEVAP

Milovat
Milovat

13131

Muhtemelen oyun oynuyor :) kediler takip ve avlanma içgüdüsü olan hayvanlar. Küçükken bebeklere ce e der gibi yüzünüzü kapatıp kedinize yaparsanız o gözleri büyür, pozisyon alır ve zıplar. Uyurken pozisyon değiştirdiğinizde de hareketi gördüğü için tutmaya çalışıyor . Yüzünüzü kedinize çok yaklastirmadan sevin ve odağını yüzünüzden uzağa çekin. Oyuncaklarıyla oynatın bol bol.

Milovat
Milovat

13131

Gözünüz için çok geçmiş olsun. Pencelerini çıkarma gibi bir huyu varsa bu durum daha da tehlikeli bir hal alabilir yüzünüzü oyun oynarken çok yaklaştirmayin.

Çok teşekkür ederim, uyurken değil de yüzyüzeyken falan yapıyor bunu :) Allah'tan tırnaklarını veterinerde kesmiştik :)

Cbcan
Cbcan

3803

Gözünüzü av olarak görmüş korkulacak bir durum söz konusu değil kediler hızlı hareket eden şeylere karşı meraklidirlar. Göz hareketleriniz ilgisini çekmiş büyük ihtimal siz uyurken gece rem uykusunda gözleriniz kapalı iken hızlı hızlı harket etmistir. Minik yavrunuzun da bu ilgisini çekmiştir. Korkulacak bir şey yok hepsi meraktan. Mutlaka kendi yatağı da olsun ve sizinle aynı yatakta yatsa bile ayak ucunuza doğru yatırın. Olası bir kedi ezilmesinin önüne geçmiş olursunuz yoksa yersiniz patiyi

Milovat
Milovat

13131

İşte göz göze gelince dahi göz bebeklerinin büyüdüğünü görebilirsiniz djdjdjd bu halleriyle o kadar tatlı oluyorlar ki insan karşı koyamıyor :D çok yaklasirsaniz da aynı şeyleri yapabilir bu da savunma mekanizması ama emin olun sizi seviyor sevmese çok yanaşmaz.

Kendi yatağı var ama ne yaptıysam yatmıyor illa gelip dibimde yatacak. Uykum hafif olduğu için en ufak bir sesine kalkabiliyorum kendi yatağında yatmasını bende çok isterim ama sürekli peşimde :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 805 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR