Gece Gündüz Sevilmek İsteyen Kedi

Pikocan
Pikocan

1983 Puan

Kedimi evlat edineli 1 ay olmadı henüz kendisi 2 aylık acayip oyuncu bir smokin.
Gece göğsümde uyumaya alıştı, ilk zamanlarda problem olmuyordu tüm geceyi uyuyarak geçirip ara ara tuvalete kalkıyordu sadece ancak gün içinde de sürekli oyun oynadığımız halde her sabah 6 da onu sevmem için mırıldanarak kafama çıkıp beni uyandırmaya başladı. Tepki vermedikçe hırs yapıp kulağımın içine bağırıyor, kaç defa kaldırıp yatağına yatırdım bana mısın demedi. Çalışmaya başlayınca ne yapacağım kara kara düşünmeye başladım.
Ne yapacağım ben ??????


15 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Ikinci bi kediye maddi manevi hazırsanız onu tavsiye edebilirim. Evde yalnız kalmak için küçük bi kedi. Daha da uyutmayabilir geceleri.

pnariy
pnariy

915

Keşke benim kedimin de sürekli sevilmek isteyen cana yakın bir karakteri olsaydı.Benim ki bana düşman gibi sevmeye kalkışınca her tarafımı kan içerisinde bırakıyor,bence mutlu olmalısınız.

iidyl
iidyl

116641

çok çok şanslısınız benim kızım sevilmekten kucaktan nefret ediyor sadece tişörtümün içinde uyumayı seviyordu iyice sıcaklar çökünce ondan da soğudu uyurken 15 dakika sevsem şükrediyorum o derece


ikinci bir kedi çok iyi fikir ayrıca altından kalkabilecekseniz tavsiye ederim

tuanatuti
tuanatuti

2983

ah ah keşke böyle dertlerim olsa ben sevmek için türlü taklalar atıyorum

cerenkoc
cerenkoc

160

Sisi sevdiğinden yapıyor benim kedimde aynı şekilde ????

dileyy
dileyy

1859

Benim de aynı şekilde sevilmelere doyamayan 2 kedim var. Avantajım ikisi de kardeşti hiç ayrılmadılar ve ben çalışırken hep ikisi oldu evde. Tavsiyem 2. kedi sahiplenmeniz hem kendi aralarında oynayacaklardır.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cok kucuk daha o yuzden. Sabahlari kedilerin boyle yapmasi normal. 15 dkligina uyaniyoruz biz de genelde. Gece de sizle uyusun. Baska odalara birakirsaniz saldiginizda daha cok sırnasir.

Blychee
Blychee

1453

Bende de bir minnoş var şu an keşke sahiplenme şansım olsa. Hem çok uysal hem çok sakin hem kucakçı. Ne tirmaliyor ne isiriyor. Hayatımda bu kadar makul kedi görmedim. Bence bu kediler aramakla bulunmaz altın değerinde kıymetini bilin. Kendi evim olsa ben bu minnağı hemen sahiplenirdim :(

Pikocan
Pikocan

1983

Küçük olduğu için bir süre daha beraber uyuyacağız sanırım. Büyüdüğünde de ona bir yatak ayarlayıp alıştırsam iyi olacak ????tabi mümkün olursa ????
İkinci bir kedi hem maddi açıdan hem de ailemle yaşadığım için problem olur maalesef ama olur da ayrı eve çıkarsam yalnız kalmasın diye düşünebilirim.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
????????????????☺️
Umarım büyüdüğü zaman uyku düzeni oturur ????

Selinbuyukcam
Selinbuyukcam

2535

Yavru kedilerin sizinle uyuma isteği çok doğal bir süre sonra istesenizde kafası eserse gelip uyur :) sizi erken kaldırması karnı açıktığı içinde olabilir mi ? Ben öğün öğün veriyorum sabah 6 da yüzümü kulaklarımı yalamaya başlar hep yavruluğundan beri böyledir düzenimiz ki işe gitmek için bir tür alarmdır benim için

derya1616
derya1616

2557

ikinci kedi fikrine katiliyorum.hem canlari sıkılmıyor.hemde yalniz kalmıyorlar.

sforselin
sforselin

119776

İkinci kedi olmuyorsa evin sevdiği bi yerine seveceği bir yatak hazırlamak çözer bana kalırsa sorununuzu. Mesela benimki yüksek yerlerde ve tüylü bi şeylere yatmaya bayılır. Kedi evinden başka bi yerde nadiren uyuyor. Bi de odamda cam kenarına bi sepet koydum daha sonra. Benimle az takılıp oraya gidip uyuyor bazen de. Onun da dar ve içine tamamen saklanabileceği gibi olmasını seviyor. Deneyerek seveceği bir alan yaratabilirsiniz. Cam kenarında uyumak istemeyecek biri olabilir. En iyi siz tanırsınız.

Merve203
Merve203

2589

Yavruyken benim kedim de oyleydi. Basima gelir sevmem için soylenirdi. Bir sure sonra degisiyorlar.

Kdkdkdkd
Kdkdkdkd

774

Benim kedim de sabahları uyanıp göz kapaklarımı şılıp şılıp yalayıp beni uyandırmaya çalışıyordu :) sizi sevdiği için yapıyor evde tek mi yaşıyorsunuz rahatsız edebileceği başka birisi yok mu yoksa sadece size karşı mı böyle

Pikocan
Pikocan

1983

Tüm ihtiyaçlarını bir alanda topladım bir de sürekli mama kabı dolu oluyor yavru olduğu için bu sebeple açlıktan yaptığını düşünmüyorum.
Dün gece yine tepki vermemeyi denedim bu sefer de elimi sert bir şekilde ısırınca onu en sevdiği örtünün üstüne bıraktım. Masaj yapmaya başladı ve uyudu nihayet ancak sabah 5 te yine gözlerimi yalayıp çenemi ısırmaya başladı.
Şuan yazları geçici olarak kaldığım bir yerdeyim evime döndüğümde ona yeni bir yatak ayarlayacağım. Başarılı olduğum anda burada paylaşmayı planlıyorum ????
Çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 909 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR