Tavşanları Nereye Bırakabilirim.

Tavsanan
Tavsanan

172 Puan

Bizim şehirde bir evimiz var ve yaklaşık 150 metrekare bahçeye sahibiz. Burada tavuk beslediğimiz geniş sayılabilecek bir kümes inşa ettik. Daha sonra bize verilen bir dişi bir erkek tavşanı da buraya yerleştirdik ancak şu an yaklaşık 10 ay oldu tavşan sayısı 20'nin üzerinde (sayabildiğimiz. Toprağı kazıp orada kalıyorlar o yüzden hepsini sayamıyoruz.) Sorun şu ki tahmin ettiğiniz üzere bunlar sayısız çoğalacaklar, buralarda dolaşan sansar da cabası ( bir sabah kötü bir manzarayla uyanmak istemiyoruz.) Bu tavşanlara pazarlardan arta kalan yeşillik, mısır yeşili, yemek artığı gibi şeyler veriyoruz. Bahçe olması dolayısıyla yerden biten otları da yiyorlar. Bunları nereye bırakabiliriz yardımcı olursanız sevinirim. (Petshoplara satmak ya da vermek istemiyoruz.)

6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

İşte bu yüzden tavşanlar eş olarak bakılmaz, çok hızlı ürüyorlar. Hangi ırk tavşanlarınız, talep gören bir ırksa ilan açıp sahiplendirebilirsiniz.

Rumo_fiko
Rumo_fiko

119

Başka illere sahipendirmeniz gerekebilir neyse ki bunun için kargolar var ünlü sitelere yazarsanız çok talibi çıkacaktır. Açıkçası bana kalırsa hiç kimseye sahiplebdurmeyin özellikle de başka bu işi para için yapma potansiyeli olan insanlarabi şekilde tüm erkek veya kız tavşanları kisurlasturmaniz taraftariyim ama ihtumali ortadan kaldırıcak kız tavşanların jusurlasturilmasi başka tavşan olmasına karşın bi veterinerle görüşürseniz size en iyi fiyatı sunacağını düşünüyorum. Ama paramız yetmez diyorsanız birilerine sahiplendirmek zorunda olduğunuz belli

Tavsanan
Tavsanan

172

Internetten biraz araştırdım ama genel olarak hiçbir tavşan türünün aynısı diyemem. Dağ tavşanı en çok benzeyen sanırım.(Bir başkası verdi bize o yüzden türünü de bilmiyorum.) Ayrıca küçük bir şehirde yaşıyorum, ilanın işe yarayacağını sanmıyorum.
Otların çok olduğu, avcılık yapılmayan ve zannımca yabani hayvanın çok bulunmadığı bir dağa bıraksak olur mu?

Tavsanan
Tavsanan

172

Eğer rex tavşanları hep kırmızı gözlü olmuyorsa o türe de benziyor.

ayliny
ayliny

2042

Tavşanları güvenmediğiniz insanlara sahiplendirmeyin. Ticaretini yapmak için sıraya dizilecek birçok insan var. Yaşadığınız şehir içerisinde ki tavşan bakılan yerleri, doğa parklarını araştırabilirsiniz. Dağ da eminim ki zarar veren bir hayvan çıkacaktır. Erkek tavşanları veya dişileri kendi yerinizde tutup çevresini güvenli bir şekilde sarsanız sonrasında da karşı cinsi başkalarına sahiplendirmeniz mümkün değil mi?

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Sahiplendirme ilanı açabilirsiniz ve sizde kalacak tavşanları da kısırlaştırabilir ve üremelerinin önüne geçebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1655 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR