Kedim Peluş Ayısıyla Çifteşiyor...

FridaDora
FridaDora

4279 Puan

Merhaba arkadaşlar,
4 aylık (29mart) erkek kedim ayısı ile çiftleşir gibi temasta bulunuyor. Bu hafta 2 kez yaptı ve 2.sinde 15dk boyunca (almasam devam edecekti) ağzında ayısıyla ordan oraya evde gezip üzerinde çiftleşir gibi hareketler yaptı. Penisi dışarıda ve görünüyordu fakat sonrasında ayısını kontrol ettiğimde ıslaklık, koku gibi şeyler yoktu. 5. Ayını doldurmadı veteriner şimdilik bu hareketleri normal ekimde kısırlaştırma yaparız dedi. Koku bırakma aşamasını buradan okuduklarımdan ve temizlik delisi bir insan olduğumdan dolayı çok tedirginim ve endişe duyuyorum. Bu hareketler erken gelişim midir, sıralaması-süresi var mıdır? Neler yapmalı nelere dikkat etmeli? Bildiğiniz, gördüğünüz duyduğunuz herşeyi anlatın lütfen... Herkese Teşekkür ederim şimdiden....


(haziranda ayısı ile masum masum uyuduğu zamanların bir fotosunu bırakıyorum :)) )


6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Normal bu hareketler erken gelişim değil, koku bırakmasından da o kadar korkmayın, başlar başlamaz kısırlaştırırsınız, zaten ilk başladıklarında o kadar ağır olmuyor koku. Ben de çok titiz biriyim ama kediler sayesinde bu aşırı titizlik huyumu biraz yendim sayılır.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Benim kedilerimin ikisi de 9 aylıkken koku bırakmaya başladı, 4-5 aylıkken oyuncaklara onlar da çiftleşme hareketleri yapıyordu. Ekime kadar ben koku bırakmaya başlayacağını sanmıyorum.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sakinleştiriciye falan gerek yok, bu normal bir davranış niye sakinleştirici versinler ki? Sonuçta deli gibi bağırıp evden kaçmaya çalışmıyor, kendi halinde takılıyor çocuk işte.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Bitkisel sakinleştirici kullanmayı düşünürmüsünüz ?

FridaDora
FridaDora

4279

Herhangi bir ilaç kullanmayı ve gelişimini aksatmayı istemem @gelyahron nelere dikkat etmeli onu bilmek istedim.


@zehra biraz rahatladım teşekkürler :)


Ayısını kaldırdım ama doğru mu yaptım bilemedim şimdi?

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Hayır kaldırma ayıyı ortada dursun. Bizim de oyuncak kedimiz vardı aynı bu şekil, yıkamaya atınca bile arıyordu kedim onu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 433 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR