Scotish Straight Golden Cinsi Hakkinda

Findik28
Findik28

600 Puan

Selam kedimi petshopdan alalı 1 hafta oldu cinsi scotish straight golden olduğunu söyledi kimi arkadaşım bana tekire benzediğini söylüyor ilk kez kedi aldım findigimi çok seviyorum birde 2 aylık btırnakları çok uzun makasda almadim normal tırnak makası ile kessemmi tesekkurler


5 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

++Umarım o balkona en kısa sürede file takarsınız.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Konuyla ilgili bilgim yok ama tırnaklarını siz kesmeyin, götürün veteriner hekim kessin ilk önce, nasıl kesileceğini dikkatlice izleyin. Ayrıca normal tırnak makası da kullanmayın.

elberp
elberp

1070

4- Yanlış anlaşılmasın tabi, "zamanı geldiğinde ilk fırsatta" demek istedim. "Bir kere o duyguyu tatsın" diye düşünmeden, hiç çiftleştirmeden.

Kediperi
Kediperi

2798

Cok guzel masallah. Tirnaklarini duzenli olarak kesmemiz gerektigini veterinerimiz soylemisti, cunku onu dogasindan kopariyoruz, ilk once veteriner kessin, sonra siz kesmeye devam edin. Bir de 8 aylik olur olmaz kisirlasmasi gerekiyor :( suzionlineblog cok guzel detayli yazmis bu konuda bende onun sayesinde yaptim :) uzun omurler diliyorum kedişe

elberp
elberp

1070

1- Scottish Straight gibi gözüküyor.
2- Oyuncaklara yönelmesini sağlayın, elinizle ani hareketler yapmayın, yoksa tırmalamaya-ısırmaya alışabilir. Tırmalama sorunu olmadığı sürece tırnaklarını kesmenize gerek yok. Tabi tırnağını sürtme ihtiyacını karşılamak için tırmalama ağacı almanız lazım. Mümkünse yerden duvara tırmanma ağaçlardan almanız iyi olur. Tepeye kadar tırmanarak hem enerjilerini atıyolar hem de tırnaklarını törpülüyorlar. Hem de yüksekte yatmayı sevdikleri için genelde en üstte duvara yakın konumda uyumayı seviyorlar, kendi yavrularımdan tecrübem bu şekilde.
3- Acilen balkon ve pencerelerinize file taktırmanız lazım.
4- İlk fırsatta kısırlaştırmanız ümidiyle...


Birlikte uzun, mutlu ömür geçirmenizi dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 666 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR