Lütfen Okuyun

nazadiyaman
nazadiyaman

237 Puan

Merhaba, iki aylık kedimi dün sahiplendim bugün veterinere gittik ve iç dış parazitleri yapıldı. eve geldikten bir buçuk saat sonra kustu, veterineri aradığımda bana iç parazitin etkisi olduğunu kusma sayısı üçe çıkarsa getirmemi söyledi ancak kedim şuan çok halsiz ve uyuyor koltuğun altında normal mi? Başınıza geldi mi?

4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Evet asidan sonra kusma, halsizlik, ates, ishal vs gibi şeyler görülebilir. Veterinerin dediği gibi göturursunuz hemen.

Ozge00
Ozge00

131723

Mesela bizde de asidan sonra kaşıntı olmuştu, cok nadiren olduğunu söyledi veteriner. kaşıntı giderici igne yaptı tekrar yarina kalmadan geçmisti. Eger kusma devam ederse ve onla birlikte başka belirtiler de olursa bilgi verin veterinerinize götürürsünüz hemen. geçmiş olsun

Blychee
Blychee

1453

Evet normal benim başıma da geldi fakat ben de burdan aldığım cevaplarla normal olduğunu düşündüm ve rahatladım ama çok rahatlamayın devam ederse kesinlikle getirin çünkü devamında çok kötü sonuçlar doğurabilir. Benim kedim öldü maalesef uzun sürdü , antibiyotik şurup vs. Aldığı halde. Sonra doktor yüksek doz vermiş olabiliriz dedi. Bu da böyle biseydi yani. Erken olduğu için korkmanıza gerek yok bunu sadece ciddiye alın devam ederse diye dedim.

nazadiyaman
nazadiyaman

237

Çok teşekkür ederim alakanız için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR