1 Yaşındaki Kedi 3 Yaşındaki Kediyle Çiftleşebilir Mi

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863 Puan

1 yaşındaki Kedi kendisinden 2 yaş büyük akrabalarıyla çiftleşse yavrularında bi sorun olur mu (kedim daha 2 aylık sadece merak ettim)

16 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Hiç anlamıyorum yok annelik duygusunu tatsın, yok bir kere anne olsun, insan mı bu ne anneliği ya? İçgüdüsel olarak 2-3 ay bakıyor, sonra bırakıyor zaten. Bir süre sonra yavruları ile çifleşiyor bile.

Ozge00
Ozge00

131723

Ciftesir yas cok önemli degil sanırım ikisi de kizanda olunca ama en doğrusu ciftlestirmemek.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

daha 2 aylık yavru için bunları düşünmek :D neyse kedi beslemeye(!) devam edin. çiftleşir.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Lütfen kısırlaştırın kedinizi burada daha önceki yazılara bakabilirsiniz doğum öncesi ve sonrası ikiside kediler için zor tehlikeli. Ayrıca kısırlaştırınca bazı hastalıkların riskini en aza indirmiş oluyorsunuz yani en sağlıklısı bu

Blychee
Blychee

1453

Bir kere anne olmasın, kediyi evde tutup bir de üstüne çiftleştirmemek kediye tam olarak eziyet olur. 3 ay sonra çocuklarıni tanımayacak, kızgınlığa girdiklerinde onlarla bile ciftlesebilir. Yani annelik duygusunu tatsin falan çok saçma. Benim dışı kedim çok erken hamile kaldı ve zayıfladı incecik oldu ishal oldu ne yaptiysam toparlsyamadim kisirlastirdim kendine geldi. Yani böyle eziyet etmenin anlamı yok dışarıda bir sürü sahipsiz kedi var onların şansına da mani olmayın. Akrabalarıniz da dışarıdan sahiplensin. Hayvan sahiplenipte nasıl şöyle bencil düşünebiliyorsunuz hayret ediyorum

Drawhel
Drawhel

13562

Ohooo canım çiftleşir tabii, ne sorunu olucak altı üstü bir iki yavru belki ölü doğar, anne kedi de çokça yıpranır, başka ne sorun olabilir ki?

ayays
ayays

1031

Bir kere anne olsun
Bir kere anneliği tatsin
Bir kere yavru versin
Bir kere doğum yapsın
...
Gerçekten hayatını kedi ile birleştirmiş insanların şu cümleleri kurduğunu gördükçe üzülüyorum çünkü kediniz yuva bulup hayatı kurtulmuş sayılmıyor şuan.
Su eziyeti yapmayın artık ya. Ne anneliği, ne yavrusu, ne doğumu? Can mı kurtariyorsunuz, köstek mi oluyorsunuz? Kısırlaştırma kabul etmiyorsa aileniz niye kedi aldınız? Hakikaten biraz araştırın ya. Kendi isteklerinize göre değil onların sağlıklı yaşam sartlarina göre imkan sunun artık.
Lütfen.

Ozge00
Ozge00

131723

Yavrularda sorun olabilir evet

Gelyahron
Gelyahron

118178

Kedisi evde doğurmuş biri olarak yazıyorum; ilk doğumda 1-3 arası yavru yapıyor. Bununda garantisi olmuyor tabi, bazen 1 yavru doğduktan sonra ölüyor. İkinci doğumda sayı artıp 4-5 tane yavruluyor. Sanılanın aksine Evde doğum sokakta doğuma göre daha riskli. Kedi sizin bize karışmak düşmez ama bunları da gözardı etmeyin.

Blychee
Blychee

1453

Şimdi ikna et, boşuna hayvanın vebalini alma. Can bakiyosun oyuncak değil

ayays
ayays

1031

Üretim (!) hazırlığı var gibi...
Ciftlesir.
Hastalıklı yavru da olur. Kisirlastirin zamani gelince

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Hayır tabiki kedim cins bile değil sadece zamanı geldiğinde eş aramamak için sıkıntı olup olmayacağını merak ettim

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Ben kısırlaştırmak isterim fakat ailem kısırlaştırmaya karşı maalesef ve bizden yavru isteyen birsürü akrabalarım var en azından bir kere anne olmasına izin vereceğim

Ozge00
Ozge00

131723

Tamam bir kere cifltesti anneliği tatti diyelim ama ondan sonra tekrar kızgınlığa girecek. Sürekli bu şekilde dogurtup yavru almak dogru değil, üstelik sahiplenecek kisi bulmakta zor. Yok çiftleştirmem ben derseniz, o da imkansiza yakin. Eminim kızgınlığa girince aileniz bıkıp ya atmak isteyecek yada kisirlastiracak.

Blychee
Blychee

1453

Bir kere olduktan sonra bu hayvan kızgınlığa girmeyecek mi tekrar ağlayacak evde sürekli aileniz o zaman ne yapmayı planlıyor merak ediyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 759 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR