Kedim Proplan Dışında Mama Yemiyor.

Leylikak
Leylikak

1326 Puan

ProPlan mama içeriği begenilmiyor. Başka mamaya geçmezsem bir sorun olur mu? Diğer mamalar ile karıştırdığımda mamaları ayıklıyor.

3 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Proplan gibi mamaların içinde bağımlı yapıcı maddeler olduğu söyleniyor, ne kadar doğrudur bilemem. İçerik olarak daha iyi bir mamaya geçiş yapın mümkünse, elbette proplan harici yiyeceği mama vardır; deneyerek öğrenmek gerekiyor..

ayays
ayays

1031

Valla buna inanmayan insanlar var. Ama durum aynen böyle. Bize veteriner Acana, Orijen önerdi. İkisini de denedim. Birini bir kedim çok severken diğeri kusmaya başladı, öbürü yaş mamayla birlikte bile yemedi. Biri mutluyken hep bir diğeri mutsuz oldu. İkisinin de gerçekten yediği tek mama proplan.


Artık kaliteli mama vereceğim diye mama denerken hasta olacaktı çocuklar. Proplan ile devam ediyoruz ve sorun yaşamadım hiç bunca sene.

Leylikak
Leylikak

1326

Mamayı degiştirmeye çalısırken mamaları karıştırıp veriyorum arasından ayıklayıp mama kabının dışına atıyor. Ama Proplan benim kedime yaradı. Ufak bir ishal atlattıktan sonra (çok fazla kilo kaybetti) ProPlan a geçtik ve şuan kilosu çok iyi ve dışkısı katı. Proplan kullanıp rahatsızlığı olan bir kedi duymadım fakat fiyatına göre içeriği begenilmedigi için değiştirmek istedim. Ama kedim başka bir mama yemek istemiyor. Birkaç mama daha deneyeceğim yemezse ProPlan a devam~

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR