Kedim İshal Neden Acaba?

kedim yaklaşık bir haftadır ishal yapıyor tuvaletini yani böyle resmen su gibi ama yaptığından haberi yok yani tuvalette kazacak yer ararken baktım ki hani resmen su gibi arkasından akıyor sanki yani çok emin değilim ama biraz da iştahsız gibi çok su içtiğini ne olabilir mi hani hava çok sıcak ve biraz suyu fazla içiyor acaba ondan mı diyeceğim ama bence ondan değil gibi geliyor neden acaba?bu arada yani kuru mamasını önceden diyordu ama o zaman yerken böyle değildi son zamanlarda oldu Bir de acaba yoğurttan mı diyorum hani yoğurt yedi ama ishal olmaya başladığında da yoğurt yememisti

10 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Veterinere gitmeniz lazim 1 hafta cok ciddi ölüme bile götürür. Bir sürü nedeni olabilir, en basitinden parazit. Aşılarını yaptırdınız mi?

Evet yapıldı tabii

Ozge00
Ozge00

131723

Yoğurdu ne kadar ve ne zman veriyorsunuz?

Haftada 2 kere

Teşekkür ederim başka bilgisi olan varmı?

Ozge00
Ozge00

131723

Cokta değil. Yoğurt kaynaklı değildir. Baska nedeni vardir, yani bizim anlamamız zor veterinere goturun yarın lütfen. Korkutmak istemem ama Daha önce kedisini ishalden kaybeden vardi o yuzden ciddiye alinmasi gereken bir konu.

Ozge00
Ozge00

131723

Yarin olana kadar şimdilik tavuk göğsu haşlayıp verebilirsiniz. İshale iyi geliyor biraz

Blychee
Blychee

1453

Koşarak veterinere götürün. Yavru kedim bu yüzden öldü biz geç kaldık maalesef. İştahsızlık kusma ve ishal ucu birden vardı. Biz tedavi ettirdiğimiz halde kurtaramadik yavruyu.
Bazen de basit nedenler olabiliyor mesela kedi enerjik ve iştahlı ama yine de ishalse bu daha basit sebeplerden oluyor ben böyle bir kedi buldum mesela yediklerine dikkat ederek ishalini düzelttim.
Ama sizinki gibi durumda olan yavruyu kaybettik maalesef lütfen ilk iş veterinere götürün. Kan tahlili isteyin yüksek ihtimalle enfeksiyon vardır.

Blychee
Blychee

1453

Su içmek ishal yapmaz aksine ishalken daha çok su içmesi gerekiyor. Ben de kedimin poposunu yıkıyodum o da üstüne yapıyordu. Benim yavrumu kaybettik sizinki yaşasın lütfen yarın ilk iş götürün veterinere.

Ceyday
Ceyday

4128

Yaş mamayı çok sık veriyorsanız ishal olmuş olabilir yada soğuk olarak verildiğindede ishal olabiliyorlar,yinede bir veterinere götürün başka bir sebep olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 368 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR