Dr Clauders Macun

Dr. Clauders Anti Struvit Macun aldim bobrek tasi icin az once. Icerigi guzel gozukuyodu ama kullanan var mi diye sormak istedim. Memnun kaldiniz mi?

9 CEVAP

icinde kizilcik varmis yazdigina gore c vitamini acisindan zengin. ben kizilcik kaynatip veriyorum kedime biraz da suyundan dokuyorum yas mamaya. iyi geldigini bi kac kisiden duymustum sitede. yabanci kaynaklarda da yaziyo. gecmis olsun bi daha rahatsizlanmaz umarim.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Teşekkür ederim kızılcık ve C vitaminini bende duydum :) umarım bir daha yaşamayız böyle bir sorun sağlıklı ömürleri olur tüm evcillerimizin

@ayseenur10 siz sormustunuz gozlemimi bi kac gundur kullaniyoruz bi sure daha kullandiktzn sonra daha net bilgi verebilirim ama simdilik kedimde fip var dolayisiyla baya idrar kaciriyo idrar kacirmasi dunden beri baya azaldi ama macundan mi kaynakli baska bir sey mi bi sure daha kullandiktan sonra kesin soyleyebilirim. tat ve koku olarak hic ilgisini cekmedi yas mama zoruyla yedi kokusu gercekten kotu. yas mamanin ustune surdugum icin zor yedirdim yani. ancak o sekilde verilebilir diye dusunuyorum.


@octaviathebaby siz nasil etkiler gordunuz ne zamandir kullaniyosunuz?

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Çok geçmiş olsun umarım iyileşir kediniz

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Kullanmadım ama idrar yolu rahatsızlığı atlattığımız için faydasını görürseniz kullanırım, bilgilendirme yapar mısınız? Birde daha önce struvit sorunu yaşadınız mı yoksa önlem için mi kullanıyorsunuz

tabii ki yazarim. onlem olarak kullaniyorum bi de idrari asit hale getirdihi icin. bagisiklik guclendirici tablet verdigim icin ( yas mamayla birlikte) bobrek sagligi endiselendiriyor beni o yuzden aldim. bi de cok mini minicik bi dilim muzun bobrek sagligina iyi geldigini duydum haftada 1 verebilirsiniz demisti vetim.

aminn

Evet en iyi macun diyebilirim çok memnunuz

tesekkur ederim????

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 408 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR